ale...zaskoczylo mnie ,ze musialam nowego zdjęcia szukac ,no ale sie znalazlo drugie z dwóch ladnych ,czyli pierwsze w zeszlym roku ,drugie teraz ,a potem juz same aktualne[/
kasiad napisał(a):2. Czy nadal będą 2 kolejki do sal: dla karnetów i biletów osobno?
Tak, nadal będą dwie kolejki - dla biletów i karnetów. Jest to podyktowane kilkoma względami. Najważniejszym jest to, że wszyscy karnetowicze z rezerwacją muszą wejść do godziny rozpoczęcia seansu i nic nie może opóźniać skanowania ich karnetów a tak by było gdyby karnety przeplatały się z biletami.
kasiad napisał(a):Tak, nadal będą dwie kolejki - dla biletów i karnetów. Jest to podyktowane kilkoma względami. Najważniejszym jest to, że wszyscy karnetowicze z rezerwacją muszą wejść do godziny rozpoczęcia seansu i nic nie może opóźniać skanowania ich karnetów a tak by było gdyby karnety przeplatały się z biletami.
Perf napisał(a):W przypadku gdy 2 osoby będą obsługiwały wspólną kolejkę (jedna karnety, druga bilety), wszystko powinno pójść sprawnie.
miecznik napisał(a):Bardzo proszę, aby stanowiska do rezerwacji miejsc w obiektach festiwalowych były jak najprostsze w obsłudze. Najlepiej jakby to był ekran ze skanerem (coś jak stanowiska odsłuchowe płyt w Empiku). Karnetowicz odklikowuje karnet i pojawia mu się od razu lista filmów do rezerwacji. Wybiera filmy i akceptuje. Wprowadzanie loginu i hasła może dla mało internetowych oraz słabo mobilnych okazać się przeżyciem traumatycznym, zwłaszcza, że mogą już nie pamiętać lub zgubić swoje kody dostępowe. Chyba, że pomocny wolontariusz będzie mógł na miejscu wygenerować nowe hasło bez potrzeby sprawdzania poczty elektronicznej użytkownika i bez posiadania telefonu komórkowego karnetowicza ...
vayleen napisał(a):Jestem lekko zdezorientowana, ponieważ po odrzuceniu mojej aplikacji wolontariackiej otrzymałam info., że karnety sa w sprzedazy do 30 czerwca, a na stronie ich juz nie ma?
Jak to jest?
Strator napisał(a):Wersja demo działająca na normalnych komputerach będzie 10 lipca, jak już uruchomimy sprzedaż biletów, natomiast wersja na telefony komórkowe - 15 lipca.
Powrót do 10. - Czas, który pozostał