Nowa cena to 13 zeta (wraz ze śniadaniem) ale miłe panie zapewniają że wyremontowano prysznice!!!
 Nowa cena to 13 zeta (wraz ze śniadaniem) ale miłe panie zapewniają że wyremontowano prysznice!!! i nie wiem co to teraz będzie... przecież wakacji bez cieszyna nie ma
 i nie wiem co to teraz będzie... przecież wakacji bez cieszyna nie ma
 Pozycje na dzień dziesiejszy w Polsce nieosiągalne. Co do "Pochwały miłości": podpisuję się pod Twymi słowami. Wczoraj widziałem jego "Na moje nieszczęście". Istna rewelacja! Ten film, jak i młodsza o 8 lat "Pochwała...", jak  i starszy o 6 lat "Uważaj z prawej" jak dla mnie, filmy ocierające się o miano filmów wybitnych. Pozdrawiam.
 Pozycje na dzień dziesiejszy w Polsce nieosiągalne. Co do "Pochwały miłości": podpisuję się pod Twymi słowami. Wczoraj widziałem jego "Na moje nieszczęście". Istna rewelacja! Ten film, jak i młodsza o 8 lat "Pochwała...", jak  i starszy o 6 lat "Uważaj z prawej" jak dla mnie, filmy ocierające się o miano filmów wybitnych. Pozdrawiam.
 jeszcze dzisiaj cosik skrobnę pod podany adres i mam nadzieję, że akredytacja dla mnie się znajdzie
 jeszcze dzisiaj cosik skrobnę pod podany adres i mam nadzieję, że akredytacja dla mnie się znajdzie 
 moja akredytacja się odnalazła
 moja akredytacja się odnalazła  do zobaczenia w lipcu
 do zobaczenia w lipcu

Ps: Opis filmu to nie synopsys a synopsis ;p Powodzenia na polu odkryć językowych!
Ps: Opis filmu to nie synopsys a synopsis ;p Powodzenia na polu odkryć językowych!

Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004