)
) Termin opublikowania programu to oczywiście 29 czerwca! Zamiast pouczać sam sprawdzaj dokładniej anonimowy informatorze!
 Termin opublikowania programu to oczywiście 29 czerwca! Zamiast pouczać sam sprawdzaj dokładniej anonimowy informatorze!
 to jeszcze niech się teraz każdy uczestnik forum swoim karnetem pochwali... To się dopiero fajnie zrobi!
 to jeszcze niech się teraz każdy uczestnik forum swoim karnetem pochwali... To się dopiero fajnie zrobi!

mnie kolejki nie przerażają, zawsze kończą się przed początkiem filmu...
mnie kolejki nie przerażają, zawsze kończą się przed początkiem filmu... Festiwal filmowy to nie odbywa się pod hasłem przetwórstwa hurtowego : "kup-wejdź- zobacz-następny"! po co tu na forum niekreatywna krytyka? im więcej kin i widzów tym lepiej, będzie z kim o porozmawiać o filmach, które sie lubi. pozdrowienia dla wszystkich
  Festiwal filmowy to nie odbywa się pod hasłem przetwórstwa hurtowego : "kup-wejdź- zobacz-następny"! po co tu na forum niekreatywna krytyka? im więcej kin i widzów tym lepiej, będzie z kim o porozmawiać o filmach, które sie lubi. pozdrowienia dla wszystkich 

)
) A filmów nie chcę oglądać w kameralnej atmosferze - ja tylko chcę je oglądać!!! Kropka:dzięki za Twoją wypowiedź - takiego właśnie uspokojenia skołatanych nerwów szukałam!
 A filmów nie chcę oglądać w kameralnej atmosferze - ja tylko chcę je oglądać!!! Kropka:dzięki za Twoją wypowiedź - takiego właśnie uspokojenia skołatanych nerwów szukałam!

(Oliwko - lwico! Tekst o trzęsących się kobietach absolutnie nie był do Ciebie!!!)
 (Oliwko - lwico! Tekst o trzęsących się kobietach absolutnie nie był do Ciebie!!!) ale moze nie piszmy o tym bo podobnie jak w przypadku manifestowania swojej radosci z powodu karnetu mozemy dostac opieprz :p
 ale moze nie piszmy o tym bo podobnie jak w przypadku manifestowania swojej radosci z powodu karnetu mozemy dostac opieprz :p pozdrawiam!!
 pozdrawiam!!
 Mam nadzieję, że w tym lub przyszłym roku ten film (a raczej kolejny esej filmowy, jak donosi T.Sobolewski) pojawi sie w Cieszynie. Kubak, ja bym chetnie wziłął udział w tym spotkaniu, lecz do Wawy troszke za daleko... Aniu, Dominku, też od czasu do czasu zaglądam do gliwickiego kina "Amok", lecz tylko wtedy, gdy coś nie zdąże obejrzeć w katowickim "Światowidzie"
 Mam nadzieję, że w tym lub przyszłym roku ten film (a raczej kolejny esej filmowy, jak donosi T.Sobolewski) pojawi sie w Cieszynie. Kubak, ja bym chetnie wziłął udział w tym spotkaniu, lecz do Wawy troszke za daleko... Aniu, Dominku, też od czasu do czasu zaglądam do gliwickiego kina "Amok", lecz tylko wtedy, gdy coś nie zdąże obejrzeć w katowickim "Światowidzie"  Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 
Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004