) a co poza tym? "Ichi The Killer"? "Gozu"? a może najnowszy  "Zebraman" ??
 ) a co poza tym? "Ichi The Killer"? "Gozu"? a może najnowszy  "Zebraman" ?? . Nie wiem jak Wy, ale ja się czułam po festiwalu zmęczona fizycznie brakie ruchu!
. Nie wiem jak Wy, ale ja się czułam po festiwalu zmęczona fizycznie brakie ruchu!  . A na balowanie wieczorami po wszystkich seansach nie miałam już siły poprostu zasypiałam
. A na balowanie wieczorami po wszystkich seansach nie miałam już siły poprostu zasypiałam  .
. 
 . Może to, że usługa będzie tylko dla karnetowców jest jakimś rozwiązaniem.
 . Może to, że usługa będzie tylko dla karnetowców jest jakimś rozwiązaniem.  . Zdaję sobie sprawę z trudów rozwożenia rowerów. Trzymam kciuki za to przedsięwzięcie!
. Zdaję sobie sprawę z trudów rozwożenia rowerów. Trzymam kciuki za to przedsięwzięcie! 
 Bardzo mnie Pan tą wiadomościa ucieszył.. "Audition", "Ichi The Killer" to juz klasyka
 Bardzo mnie Pan tą wiadomościa ucieszył.. "Audition", "Ichi The Killer" to juz klasyka  A propos "Ichi The Killer" to planuje Pan wyswietlic wersje miedzynarodową czy [pora bedzie pozna] wersje UNCUT?? A przeglad Miike to strzał w dziesiatke
 A propos "Ichi The Killer" to planuje Pan wyswietlic wersje miedzynarodową czy [pora bedzie pozna] wersje UNCUT?? A przeglad Miike to strzał w dziesiatke 

.
.
 , pozdrawiam
, pozdrawiamPowrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004