inheracil napisał(a):Tokyo tribe!
inheracil napisał(a):Tokyo tribe!
aszeffel napisał(a):na Pięciu Smakach pokażą
inheracil napisał(a):Jak miło, spodziewałem się wypowiedzi, że takich nieneomodernistycznych propozycji nie godzi się składać (patrz dyskusja o Pięciu Smakach).
potwory, lasery, wybuchy, nawiedzone domy, zakazane księgi, kosmiczne ośmiornice i wojownicze pandy wędrujące po apokaliptycznych bezdrożach
inheracil napisał(a):Fedorczenko <3 Już mam powód, żeby przyjechać na festiwal
okon napisał(a):ayya napisał(a):Love Is Strange za tydzień na Cinemax.
I na Off Camerze.
wks napisał(a):okon napisał(a):ayya napisał(a):Love Is Strange za tydzień na Cinemax.
I na Off Camerze.
Na stronie OffPlusCamera nie znalazłem informacji o obecności filmu Iry Sachsa
worren napisał(a):Przy okazji wszystko wskazuje na to, że gwatemalski "Ixcanul" Jayra Bustamante (nagroda Alfreda Bauera na Berlinale) znalazł się w ich konkursie głównym "Wytyczanie drogi".
vifon00 napisał(a):Przyłączam się i to gorąco do fanów Tokyo Tribe. Poza tym kilka innych propozycji:
Pod elektrycznymi chmurami - Aleksej German jr
worren napisał(a):Przy okazji wszystko wskazuje na to, że gwatemalski "Ixcanul" Jayra Bustamante (nagroda Alfreda Bauera na Berlinale) znalazł się w ich konkursie głównym "Wytyczanie drogi", bo w nagraniu z Dzień dobry TVN dyrektor artystyczna wspomina, że mają gwatemalski film w konkursie obok europejskich (Dania, Niemcy, Francja).
Grzes napisał(a):Wszedłem na stronę Off Camery, a tam ani słowa o konkursie "Wytyczanie drogi". Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi? To, że mają konkurs oraz jakie filmy w tym konkursie startują, ogłaszają na samym końcu (normalnie się robi raczej na odwrót)?
Grzes napisał(a):Wszedłem na stronę Off Camery, a tam ani słowa o konkursie "Wytyczanie drogi". Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi? To, że mają konkurs oraz jakie filmy w tym konkursie startują, ogłaszają na samym końcu (normalnie się robi raczej na odwrót)? Czy może po pozyskaniu nowego sponsora tytularnego zrezygnowali z takiej ekstrawagancji jak konkurs międzynarodowy?