no i szkoda,ze nie nakrecili jak przegrali z nami w pilkee,bo to bylyby najlepsze sceny tego pseudofilmu.pozdrawiam serdecznie
 no i szkoda,ze nie nakrecili jak przegrali z nami w pilkee,bo to bylyby najlepsze sceny tego pseudofilmu.pozdrawiam serdecznie ) Od razu mi sie zrobiło lepiej
) Od razu mi sie zrobiło lepiej  Jeszcze "tylko" 345 dni:))))
 Jeszcze "tylko" 345 dni:))))
 ). I... co to? Czy ja dobrze słysze? Tak, to chrupanie popcornu! Film się skończył i zapanowała cisza. W Cieszynie był to objaw dezaprobaty widzów dla filmu, tutaj - norma. Bo to nie był Cieszyn. Na ten muszę jeszcze troche poczekać
). I... co to? Czy ja dobrze słysze? Tak, to chrupanie popcornu! Film się skończył i zapanowała cisza. W Cieszynie był to objaw dezaprobaty widzów dla filmu, tutaj - norma. Bo to nie był Cieszyn. Na ten muszę jeszcze troche poczekać 
 ).
). ((
(( dopoki gralem ja to bylo 10:9 dla warszawki, tak pamietam, a potem moje mordy przegraly
 dopoki gralem ja to bylo 10:9 dla warszawki, tak pamietam, a potem moje mordy przegraly pozdrawiam
 pozdrawiam 
 )... mam nadzieje panie Romanie... ze sama kinematografia koreanska nie odejdzie w niepamiec i za rok moze nie w takiej dawce(choc oczywiscie nic nie mialbym przeciw temu.. niewatpliwie znalazlo by sie jeszcze cos do pokazania
)... mam nadzieje panie Romanie... ze sama kinematografia koreanska nie odejdzie w niepamiec i za rok moze nie w takiej dawce(choc oczywiscie nic nie mialbym przeciw temu.. niewatpliwie znalazlo by sie jeszcze cos do pokazania  ) ale jednak pojawi sie cos z tego rejonu(poza odlboyem - bo nie mam watpliwosci ze zobacze  ten film poraz kolejny za rok
) ale jednak pojawi sie cos z tego rejonu(poza odlboyem - bo nie mam watpliwosci ze zobacze  ten film poraz kolejny za rok  )... niewatpliwie bedzie to dla mnie taki smaczek... emisja-e na ktore bede  z zapartym tchem wyczekiwal w trakcie kolejnego festiwalu cieszynskiego
)... niewatpliwie bedzie to dla mnie taki smaczek... emisja-e na ktore bede  z zapartym tchem wyczekiwal w trakcie kolejnego festiwalu cieszynskiego  (moze Woman is the Future of Man ?;))
 (moze Woman is the Future of Man ?;)) 
 . Poza tym niewatpliwie zabraklo(jak dla mnie
. Poza tym niewatpliwie zabraklo(jak dla mnie  ) zalwazonego w azji cyklu trzech opowiadan pod wspolnym tytulem Three... znajdujace sie w jego ramach koreanskie Memories to naprawde swietny material... tym bardziej przyjemnie byloby zobaczyc to na duzym ekranie
) zalwazonego w azji cyklu trzech opowiadan pod wspolnym tytulem Three... znajdujace sie w jego ramach koreanskie Memories to naprawde swietny material... tym bardziej przyjemnie byloby zobaczyc to na duzym ekranie  
 .. mzoe w sladowych ilosciach... ale nawet taki akcent bylby naprawde satysfakcjonujacy
.. mzoe w sladowych ilosciach... ale nawet taki akcent bylby naprawde satysfakcjonujacy 

) i tęsknie do Cieszyna. Tutaj, w mieście, jednak czegoś brak.
) i tęsknie do Cieszyna. Tutaj, w mieście, jednak czegoś brak.
 ), ale żeby się nie udało obejrzec to bez przesady, przez tę chustę, kórą drżącymi dłońmi zasłonęłam sobie całą twarz coś jednak było widać....
), ale żeby się nie udało obejrzec to bez przesady, przez tę chustę, kórą drżącymi dłońmi zasłonęłam sobie całą twarz coś jednak było widać....
Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004