Zgadzam sie z Fenolem, niestety wraz z naplywem wiekszej ilości publicznosci, zastraszajaco spada poziom kultury widowni. Niewybredne komentarze, smsowanie w trakcie filmu, a co najgorsze zaliczanie filmów chyba tylko 'na ilość', a potem bezpardonowe opuszczanie sali w tracie seansu........
 Zgadzam sie z Fenolem, niestety wraz z naplywem wiekszej ilości publicznosci, zastraszajaco spada poziom kultury widowni. Niewybredne komentarze, smsowanie w trakcie filmu, a co najgorsze zaliczanie filmów chyba tylko 'na ilość', a potem bezpardonowe opuszczanie sali w tracie seansu........  Opamiętajcie się! Poczytajcie trochę o filmie zanim się na niego wybierzecie, w ten sposób nie stracicie swojego czasu i nie będziecie rozpraszać 'delektujących się'. Naprawdę warto obejrzeć coś co Was zainteresuje, a nie wszystko jak leci.
 Opamiętajcie się! Poczytajcie trochę o filmie zanim się na niego wybierzecie, w ten sposób nie stracicie swojego czasu i nie będziecie rozpraszać 'delektujących się'. Naprawdę warto obejrzeć coś co Was zainteresuje, a nie wszystko jak leci.

))) Za ten festiwal dziękuję, dzięki Panu odkryłam, co to znaczy prawdziwe kino!
))) Za ten festiwal dziękuję, dzięki Panu odkryłam, co to znaczy prawdziwe kino!
 ))
))
 Dziękuję Panie Romanie za to co Pan robi!!!
 Dziękuję Panie Romanie za to co Pan robi!!! choć faktycznie w tym roku troszku więcej chołoty niż rok temu czy w sanoku
 choć faktycznie w tym roku troszku więcej chołoty niż rok temu czy w sanoku
 ) mam nadzieję, że nie wszyscy krytykujący festiwal są do niego podobni ;P
) mam nadzieję, że nie wszyscy krytykujący festiwal są do niego podobni ;PPowrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004