Karnety w sprzedaży tylko do 25 czerwca

Bilety, karnety, akredytacje.
mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 25 cze 06, 20:44

Do: jamro
Tak, jeżeli zamówisz dzis karnet to wpłaty musisz dokonać w ciągu doby od złożenia zamówienia i wtedy karnet jest Twój :)

Pozdrawiam serdecznie,
Monika Treichel
koordynator festiwalu
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 26 cze 06, 1:30

Moi Drodzy
Zakończylismy sprzedaż karnetów na tegoroczny Festiwal. Niestety ze względów technicznych i organizacyjnych nie możemy dłużej przyjmować zgłoszeń. Ci z Was, którzy byli w zeszłym roku pamietają, że karnet jest elektroniczną imienną przepustką na senase. Na zamknięcie systemu i wykonanie karnetów potrzeba trochę czasu. Ponadto zamykamy właśnie program i również chcemy tak rozmieścić seanse aby panował komfort zarówno dla posiadaczy karnetów jak i biletów.
W tym roku jest Was Drodzy Nowowhoryzontowi trochę więcej ale mamy też więcej miejsc i więcej seansów. Dla każdego powinno wystarczyć. Cieszymy się niezmiernie, że nasza zwariowana grupa maniaków kina stale się powiększa. Witajcie na pokładzie! Już za 24 dni zaczynamy
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Kicia_kocia

Post 26 cze 06, 17:05

Witam:)
Mam taki pytanko, wygrałam karnet w konkursie Kina, ale niestety w tych dniach, kiedy odbywa się festiwal nie będzie mnie w kraju - planowana wycieczka. Z tego co sie orientuję to karnety są imiennie, także podarowanie go komukolwiek nie wchodzi w rachubę.I cóż zrobić z takim fantem?A szkoda karentu:)
Pozdrawiam serdecznie

kowarek

Post 29 cze 06, 12:51

Mam podobny problem co kicia. Wykupilam karnet dawno temu, ale niestety mam delegacje i musze w tym terminie wyjechac:( wiec karnet sie zmarnuje i kupe kasy w bloto... Delegacji nie moge odwolac.
Moze ktos z organizatorow mi pomoze i da sie jakos karnet zwrocic czy przepisac na kogos innego? Wiem, wiem, ze regulamin itd., ale moze cos da sie zrobic???

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 29 cze 06, 14:48

Drodzy Państwo: jesli macie różne problemy dotyczące karnetów to piszcie proszę bezpośrednio d Moniki Treichel: monikat@snh.org.pl. To najlepszy sposób, aby szybko pomóc Wam rozwiązać Wasze problemy. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek.

Gość

Post 3 lip 06, 9:13

Hmmm....okazuje się, że problem jest nie do rozwiązania:/ Oto odpowiedź od Pani Moniki:

Pani Ewelino,
Wygrała Pani karnet na 6.MFF ERA NOWE HORYZONTY. Jest to karnet imienny tak
więc nie przepiszemy go na inną osobę. Festiwalu również raczej nie da się przełożyć...
Pozdrawiam serdecznie
Monika Treichel
koordynator festiwalu

Szkoda karnetu naprawdę, a nawet juz miałam amatora na niego.
Ech..biurokracja tego kraju mnie kiedyś zabije:(

kowarek

Post 29 cze 07, 13:58

kowarek napisał(a):Mam podobny problem co kicia. Wykupilam karnet dawno temu, ale niestety mam delegacje i musze w tym terminie wyjechac:( wiec karnet sie zmarnuje i kupe kasy w bloto... Delegacji nie moge odwolac.
Moze ktos z organizatorow mi pomoze i da sie jakos karnet zwrocic czy przepisac na kogos innego? Wiem, wiem, ze regulamin itd., ale moze cos da sie zrobic???

mogę odkupić !!!

Jeżeli aktualne to podam maila

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 30 cze 07, 0:58

kowarek:

1. karnety są imienne, więc nie można ich: sprzedawać, kupować od innych osób i przepisywac na inne osoby,

Pan Roman Gutek w temacie 'Kiedy karnety?' napisał(a):(...) Od 13 lipca przez internet będzie można kupić bilety 10+ oraz 20+ oraz pojedyncze bilety.
źródło ---> kliknij

2. zauważ, że post, do którego się odniosłeś, został napisany rok temu... :)

Pozdrawiam serdecznie.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina