Arek napisał(a):chciabym zapytać jak to się wszystko na miejscu odbywa jeśli się nie posiada karnetu. nie mam możliwości bycia na całym festiwalu, więc kupowanie karnetu jest raczej bez sensu. czy we wrocławiu będzie możliwość nabycia pojedyńczych biletów na seanse?
shandurai napisał(a):Pytanko do organizatorów lub zorientowanych forumowiczów. Czy jesli kupie karnet a potem zostane przyjęta na wolontariat to mogę liczyć na zwrot pieniędzy? Bo kwestie wolontariatu rostrzygną się w maju, a tymczasem na kupno zniżkowego karnetu zostało pare dni.
pzdr:)
Anonymous napisał(a):Po zamówieniu karnetu wpłata na Wasze konto ma wpłynąć do 24 h...a co jeśli wpłaty dokonywane są na poczcie której poślizg to zazwyczaj ok 2 dni?!Mogłabym wcześniej dokonać wpłaty ale nie podajecie nr konta przed zamówieniem karnetu...
agata j. napisał(a):witam:)
całkiem niezłe pytanie - sądzę, że gdyby się udało udzielić na nie odpowiedzi ułatwiłoby to życie. mam nadzieję, że jak nie teraz, to może się uda z dodatkową porcją karnetów. Natomiast moje pytanie będzie trochę innej natury. Zakładając posiadanie karnetu czy będę mogła go odebrać 23 lipca? Niestety, dopiero 22 późnym wieczorem wracam do Polski i nie mam możliwości przybycia wcześniej do Wrocławia niż pociągiem o 5 rano ze wschodniej:)
pozdrawiam,
agata
Roman Gutek napisał(a):Gościu! Pragnę Cię uspokoić. Karnety sprzedaja sie rewelacyjnie. Musisz wiedzieć, że we Wroclawiu pokazy będą się odbywały w 14 salach kinowych i że mamy do dyspozycji dwukrotnie więcej miejsc i karnetow. Pozdrawiam Cie serdecznie. Roman Gutek
Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina