Karnety w sprzedaży tylko do 25 czerwca

Bilety, karnety, akredytacje.
kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 13 mar 06, 4:30

Drodzy Forumowicze!!!
Od pierwszego kwietnia na stronach www.eranowehoryzonty.pl rozpoczeliśmy się jak co roku sprzedaż karnetów festiwalowych. Cena karnetu nie zmieniła się i wynosi 250 zł brutto

Karnety upoważniają do wstępu na wszystkie seanse filmowe z wyjątkiem imprez specjalnych i filmów niemych z muzyką na żywo. /Na filmy otwarcia i zamknięcia decyduje kolejność zgłoszeń po odbiór bezpłatnych wejściówek/ Karnet upoważnia do kupna biletów na senase filmów niemych z muzyką na żywo i koncertów specjalnych z 50 % zniżką oraz do wielu zniżek w tym na katalog i inne wydawnictwa i do bezpłatnego wstępu do Klubu Festiwalowego.

KARNETY BęDą SPRZEDAWANE TYLKO DO 25 CZERWCA. KAżDY KTO W TYM CZASIE ZAMóWI I OPłACI KARNET STANIE SIę JEGO POSIADACZEM. TYLKO DO GODZ.24.00 25 CZERWCA!!!

szczegóły http://6ff.eranowehoryzonty.pl/index.ph ... 65de841979
Ostatnio edytowano 26 cze 06, 0:03 przez kg, łącznie edytowano 5 razy
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 13 mar 06, 17:33

hym, takie małe pytanko, zdaję sobie sprawę, że ciężko pewnie będzie Wam powiedzieć, ale czy jest szansa, że karnety będą jeszcze koło czerwca?
cry baby cry
put your finger in your eye

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 mar 06, 22:44

Rzeczywiście trudno odpowiedzieć :)
Myślę, że będziemy mogli odpowiedzieć po pierwszych 2 tygodniach sprzedaży najwcześniej
ERA NOWE HORYZONTY

eMWu

Na forum od:
25 paź 05, 23:33

Post 13 mar 06, 23:50

W zeszłym roku Z TEGO CO PAMIĘTAM karnety skończyły sie pod koniec maja. Potem była dodatkowa pula w połowie czerwca na która zresztą się załapałem:D No ale w tym roku pewnie będzie inna liczba karnetów dostępnych w sprzedaży, więc pewnie nie ma co się opierać na sytuacji z poprzedniego festiwalu.

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 14 mar 06, 19:33

dzięki wielkie za odpowiedź... mam nadzieję że jeszcze będzie jakaś szansa na zakup :) pozdrawiam.
cry baby cry
put your finger in your eye

mooshka

Na forum od:
15 mar 06, 12:52

Post 15 mar 06, 15:27

cuuudownie!
od lat 4 jezdze na festiwal ale z przyczyn roznych nigdy nie udawalo mi sie zakupic karnetu.... w tym roku zrobie sobie psikusa na 1go kwietnia :D zobaczymy co Wroclaw ma do zaoferowania pod katem klimatycznym bo tym Cieszyn mogl sie akurat pochwalic!!
czkczkczkczkczkczkczkczk... kolej transsyberyjska

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 15 mar 06, 18:34

Witaj na forum mooshka! Mam nadzieję, że Wrocław Cię nie zawiedzie
ERA NOWE HORYZONTY

mooshka

Na forum od:
15 mar 06, 12:52

Post 16 mar 06, 17:39

osobiscie uwazam ze Wroclaw to przepiekne miasto i mysle ze sprosta oczekiwaniom nas wszystkich. miejsce ma swoj klimat a i duzo zalzy od naszych parujacych umyslow ;)
jedyne co mnie smuci to to ze dzieki festiwalowi Cieszyn naprawde zyl przez te 10 dni w roku! pozostaje tylko nadzieja ze wroca tam Ci ktorych miasto zdazylo w sobie przez te kilka dni rozkochac!
Pozdrawiam!
czkczkczkczkczkczkczkczk... kolej transsyberyjska

Arek

Post 25 mar 06, 10:27

chciabym zapytać jak to się wszystko na miejscu odbywa jeśli się nie posiada karnetu. nie mam możliwości bycia na całym festiwalu, więc kupowanie karnetu jest raczej bez sensu. czy we wrocławiu będzie możliwość nabycia pojedyńczych biletów na seanse?

shandurai

Na forum od:
25 mar 06, 12:41

Post 25 mar 06, 12:57

Pytanko do organizatorów lub zorientowanych forumowiczów. Czy jesli kupie karnet a potem zostane przyjęta na wolontariat to mogę liczyć na zwrot pieniędzy? Bo kwestie wolontariatu rostrzygną się w maju, a tymczasem na kupno zniżkowego karnetu zostało pare dni.
pzdr:)
The piano has been drinking, not me

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 25 mar 06, 15:44

To od dawna jest bolączka wolontariuszy. W poprzednich latach nie było zwrotów.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 25 mar 06, 15:51

Arek napisał(a):chciabym zapytać jak to się wszystko na miejscu odbywa jeśli się nie posiada karnetu. nie mam możliwości bycia na całym festiwalu, więc kupowanie karnetu jest raczej bez sensu. czy we wrocławiu będzie możliwość nabycia pojedyńczych biletów na seanse?

tak - jak najbardziej. Na każdy seans i imprezę będą pojedyńcze bilety. Karnety są dla tych, którzy decydują się na cały festiwal oraz płacą dużo wcześniej. Szczegóły w FAQ na www.eranowehoryzonty.pl
Sprzedaż biletów od 10 lipca po ogłoszeniu szczegółowego programu z godzinami seansów
ERA NOWE HORYZONTY

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 25 mar 06, 15:53

shandurai napisał(a):Pytanko do organizatorów lub zorientowanych forumowiczów. Czy jesli kupie karnet a potem zostane przyjęta na wolontariat to mogę liczyć na zwrot pieniędzy? Bo kwestie wolontariatu rostrzygną się w maju, a tymczasem na kupno zniżkowego karnetu zostało pare dni.
pzdr:)

Witaj na forum shandurai! Dla tych, którzy starali się i nie dostali się na wolontariat trzymamy zawsze pewną pulę karnetów.
ERA NOWE HORYZONTY

pigmejss

Post 26 mar 06, 7:46

Chcialbym zakupic dwa karnety prosze o pilotarz co i jak dalej

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 26 mar 06, 16:22

ERA NOWE HORYZONTY

Gość

Post 1 kwi 06, 10:13

Po zamówieniu karnetu wpłata na Wasze konto ma wpłynąć do 24 h...a co jeśli wpłaty dokonywane są na poczcie której poślizg to zazwyczaj ok 2 dni?!Mogłabym wcześniej dokonać wpłaty ale nie podajecie nr konta przed zamówieniem karnetu...

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 2 kwi 06, 10:06

Anonymous napisał(a):Po zamówieniu karnetu wpłata na Wasze konto ma wpłynąć do 24 h...a co jeśli wpłaty dokonywane są na poczcie której poślizg to zazwyczaj ok 2 dni?!Mogłabym wcześniej dokonać wpłaty ale nie podajecie nr konta przed zamówieniem karnetu...

Pieniądze za karnet należy wpłacić na konto Stowarzyszenia NOWE HORYZONTY w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia - DECYDUJE DATA WPŁATY na konto organizatora, A NIE WPŁYWU NA KONTO.

Pozdrawiam serdecznie, Monika Treichel
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY

kores

Post 5 kwi 06, 13:12

chcialbym sie zapytac, czy przy zakupie karnetu otzrymuje sie jakies potwierdzenie tegoz, poniewaz ja jak do tej pory takowego nie otrzymalem, a zlozylem zamowienie 1-go kwietnia. i teraz nie wiem, czy gra muzyka...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 5 kwi 06, 15:24

kores: muzyka gra...Minęło dopiero kilka dni od rozpoczęcia sprzedaży karnetów i nie powinieneś mieć żadnych powodów do niepokoju. Pani Monika Treichel systematycznie będzie wysyłać potwierdzenia. Jeżeli macie różne wątpliwości czy pytania, piszcie bezpośrednio do Pani Moniki: e - mail: monikat@snh.org.pl. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek-dyr.festiwalu.

nith

Post 18 kwi 06, 3:08

tak, ale ja wciąż nie wiem kiedy dotrze do mnie czek z Kostaryki (mam nadzieję, że w ogóle dotrze), a bez pieniędzy nie można zamówić karnetu... mam nadzieję, że ma początku maja jeszcze będzie można karnet zakupić...

PiT

Na forum od:
26 paź 05, 13:32

Post 20 kwi 06, 23:21

orientacyjnie. jaki mniej wiecej procent karnetow juz sprzedano?? chcialbym wiedziec jak bardzo mam sie spieszyc :)

agata j.

Na forum od:
22 kwi 06, 15:57

Post 22 kwi 06, 16:04

witam:)
całkiem niezłe pytanie - sądzę, że gdyby się udało udzielić na nie odpowiedzi ułatwiłoby to życie. mam nadzieję, że jak nie teraz, to może się uda z dodatkową porcją karnetów. Natomiast moje pytanie będzie trochę innej natury. Zakładając posiadanie karnetu czy będę mogła go odebrać 23 lipca? Niestety, dopiero 22 późnym wieczorem wracam do Polski i nie mam możliwości przybycia wcześniej do Wrocławia niż pociągiem o 5 rano ze wschodniej:)
pozdrawiam,
agata

PiT

Na forum od:
26 paź 05, 13:32

Post 22 kwi 06, 16:51

w zeszłym roku byłem w takiej sytuacji jak ty i karnet bez żadnego problemu odebrałem chyba czwartego dnia festiwalu.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 kwi 06, 17:29

agata j. napisał(a):witam:)
całkiem niezłe pytanie - sądzę, że gdyby się udało udzielić na nie odpowiedzi ułatwiłoby to życie. mam nadzieję, że jak nie teraz, to może się uda z dodatkową porcją karnetów. Natomiast moje pytanie będzie trochę innej natury. Zakładając posiadanie karnetu czy będę mogła go odebrać 23 lipca? Niestety, dopiero 22 późnym wieczorem wracam do Polski i nie mam możliwości przybycia wcześniej do Wrocławia niż pociągiem o 5 rano ze wschodniej:)
pozdrawiam,
agata

Witaj na forum Agata J. PiT ma rację. Bez problemu odbierzesz swój karnet w późniejszym terminie w Centrum Festiwalowym w Mediatece
ERA NOWE HORYZONTY

agata j.

Na forum od:

Post 22 kwi 06, 20:41

świetnie:)
jedynym moim zmartwieniem był odbiór karnetu, a skoro go już nie ma, to w takim razie do zobaczenia we wrocławiu:D
pozostaje czekać na rozkład koncertów...
a.

Gość

Post 23 kwi 06, 14:05

Gdzies na tym forum przeczytalem, ze w zeszlym roku karnety skonczyly sie pod koniec maja, a potem sypneli dodatkowymi. Nie wiadomo jak jest w tym roku. Czy tez bedzie dodatkowa partia? Ja juz bym zamowil, ale narazie zbieram kase... Pewnie dopiero w maju, uda mi sie wyciulac i nie chcialbym sie spoznic:) Nie darowalbym sobie

eMWu

Na forum od:
25 paź 05, 23:33

Post 23 kwi 06, 23:29

tak.tom ja pisał;) byłem jednym ze szczęśliwców, którzy załapali się na dodatkowe karnety. zanim odpowie Ci ktoś z organizacji nowych horyzontów, podziele się moimi przypuszczeniami;)Myślę że ta zeszłoroczna dodatkowa pula karnetow, to była dość nagła odpowiedź na większy niż oczekiwano popyt. Nie sądze żeby ktoś to planował z wyprzedzeniem paru miesięcy. Podejrzewam, więc że i w tym roku decyzja o ewentualnym wprowadzeniu dodatkowej puli nastąpi w czerwcu, może pod koniec maja. Może jej w ogóle nie być.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 24 kwi 06, 0:09

dodatkowe karnety w zeszłym roku /oprócz pewnej partii dla tych, którzy się nie złapali na wolontariat/ pojawiły się w wyniku /dość dramatycznej/ decyzji o zbudowaniu dodatkowej sali kinowej. W tym roku mamy dwa razy więcej sal kinowych ale liczba karnetów choc większa jest ograniczona gdyż od 10 lipca pojawią się w sprzedazy bilety na poszczególne seanse. Karnety sprzedają się na bieżąco i nie przewidujemy dodatkowych pul. ale myslę, że gość w pierwszej połowie maja jeszcze się załapie :)
ERA NOWE HORYZONTY

wojtek.meister

Na forum od:
29 kwi 06, 20:50

Post 29 kwi 06, 20:59

Witam wszystkich. Nie chwaląc się, chciałbym rzec, że stałem się szczęśliwym "posiadaczem" karnetu:) To będzie mój 1. raz na "NH" - wierzę, że nie ostatni.
Do zobaczenia na festiwalu (na dzień dzisiejszy za 82 dni) :) Pozdrawiam
Wojciech

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 1 maja 06, 1:56

witaj na forum szczęśliwy wojtku :)
ERA NOWE HORYZONTY

agata j.

Na forum od:

Post 3 maja 06, 17:53

witam:)
jedno pytanko mam: jak długo czekamy od wykonania przelewu do otrzymania karnetu? trafiłam z przelewem akurat na specyficzny termin, bo przelew wykonany został 29.IV (sobota). a już bym go chciała na tablicy korkowej przyczepić ;)
pozdrawiam,
agata

agata j.

Na forum od:

Post 3 maja 06, 17:55

przepraszam, właśnie starszy post przeczytałam, w którym o to samo pytano.
a. ;)

Gość

Post 14 maja 06, 13:01

kupiłam karnet od razu pierwszego dnia ,żeby przypadkiem nie przeszedł mi koło nosa => co niestety miało miejsce w zeszłym roku, a tu widzę, że karnety są w dalszym ciągu w sprzedaży... czyżby na festiwal we Wrocławiu było tak mało chętnych? szkoda... jako mieszkanka tego pieknego miasta mogę śmiało powiedzieć,że nikt się nie zawiedzie przyjeżdżając tutaj... ;)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 14 maja 06, 17:35

Gościu! Pragnę Cię uspokoić. Karnety sprzedaja sie rewelacyjnie. Musisz wiedzieć, że we Wroclawiu pokazy będą się odbywały w 14 salach kinowych i że mamy do dyspozycji dwukrotnie więcej miejsc i karnetow. Pozdrawiam Cie serdecznie. Roman Gutek

marines

Na forum od:
14 maja 06, 13:03

Post 17 maja 06, 21:34

Roman Gutek napisał(a):Gościu! Pragnę Cię uspokoić. Karnety sprzedaja sie rewelacyjnie. Musisz wiedzieć, że we Wroclawiu pokazy będą się odbywały w 14 salach kinowych i że mamy do dyspozycji dwukrotnie więcej miejsc i karnetow. Pozdrawiam Cie serdecznie. Roman Gutek

Cóż... wszystko w tym momencie stało się dla mnie jasne;) Dziękuję za wyjaśnienie i równiez pozdrawiam.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 18 maja 06, 0:29

Witaj na Forum marines
ERA NOWE HORYZONTY

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 31 maja 06, 18:12

W tym roku w związku z dużym zainteresowaniem postanowiliśmy sprzedac wiekszą ilość karnetów. Mamy więcej sal i wiecej seansów niektórych filmów. Chcemy dostosować ilość miejsc zarówno dla posiadaczy karnetów jak i później biletów na poszczególne seanse. Jednakże sprzedaż nie potrwa dłużej niż do godziny 24.00 25 czerwca.
ERA NOWE HORYZONTY

haneczka1988

Post 12 cze 06, 20:29

zamowilam kilka dni temu karnet , dostalam numer zgłoszenia ale nie dokonalam wplaty. Dopiero teraz moge dokonac wplaty, lecz kiedy sie loguje na konto nie pokazuje mi sie w dolnym menu ikona "zakup karnetów". czy to znaczy ze moge jeszcze wplacac pieniadze na konto z [rzydzielonym mi wczensiej numerem zamowienia?

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 12 cze 06, 21:03

Haneczka,
Tak, możesz dokonać wpłaty. Najwidoczniej nie zdążyłam anulować jeszcze Twojego zamówienia ;)
Pozdrawiam serdecznie,
Monika Treichel
koordynator festiwalu
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY

Hal

Na forum od:
19 mar 05, 11:55

Post 13 cze 06, 8:23

Kupilismy z dziewczyna 2 karnety wczoraj i juz nie możemy sie doczekać wycieszki do wrocławia, zresztą nie jedyną w te wakacje:)
pozdrawiam wszytskich i zaczynam odliczać

Kuba

Post 13 cze 06, 18:29

Witam!
Mam pytanko. Czy są jeszcze karnety? Czy będzie to gdzieś napisane że "karnetów brak"? Mam nadzieję że znajdą się jeszcze 2 dla skromnych człeków.
Pozdrawiam serdecznie!!

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 cze 06, 19:18

Karnety są w sprzedazy do 25 czerwca do godziny 24. Dwa się jeszcze znajdą
ERA NOWE HORYZONTY

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 cze 06, 19:23

Mam dobrą wiadomość dla posiadaczy karnetów. Już za parę dni ogłosimy powstanie Klubu Filmowego ENH. Dla posiadaczy karnetów będzie zniżka 10 % na subskrypcję filmów DVD i kartę klubową
ERA NOWE HORYZONTY

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 14 cze 06, 14:30

to milo
MK

Magda.Lena

Na forum od:
22 cze 06, 13:02

Post 22 cze 06, 13:16

Troszke pozno zajrzałam na strone ENH i na podjęcie decyzji mam az 3 dni, ale czy wogole mam te 3 dni czy karnety juz sobie pojechaly w Polske?

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 22 cze 06, 13:51

Informacja, iż jeszcze trzy dni będą sprzedawać, oznacza według mnie, że karnety jeszcze są:-)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 cze 06, 19:13

Tak, karnety jeszcze są. We Wrocławiu możemy sprzedać ich dużo więcej niż w Cieszynie. Mamy o wiele więcej miejsc i sal kinowych (14 sal). Pozdrawiam gorąco. Roman Gutek

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 cze 06, 19:21

Witaj na na forum Magda.Lena
ERA NOWE HORYZONTY

Magda.Lena

Na forum od:
22 cze 06, 13:02

Post 22 cze 06, 19:36

Dziękuję pięknię za powitanie jak również za wyzcerpującą odpowiedź na moje pytanie. Kłaniam się

jamro

Post 25 cze 06, 19:45

Witam!
Kurcze jak zwykle obudziłem się troche późno, ale mam takie pytanie: czy jak dzisiaj zamówie karnet i pieniądze wpłace jutro to go miał bez problemu?
Dziękuje i pozdrawiam

Następna strona

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina