Strator napisał(a): Gdybyśmy nie wprowadzili ujemnych punktów za nieodwołanie rezerwacji wszyscy rezerwowaliby miejsca na 5 seansów każdego dnia, a na salach byłoby wiele pustych miejsc lub ustawiałyby się długie kolejki osób, które liczyłyby na zwolnienie się miejsc w ostatniej chwili. A przecież właśnie tych kolejek chcemy uniknąć. Pamiętasz z festiwalu, że większość seansów jest wypełniona po brzegi - musimy więc tak bardzo jak tylko się da zadbać o to, by miejsc zarezerwowanych a niezajętych było jak najmniej.
Strator napisał(a):tangerine: jeśli będziesz miał upatrzone typy na kolejny dzień złożenie rezerwacji zajmie Ci nie więcej niż 5 minut. Myślisz, że nie zdążysz przed porannym seansem?
katesz napisał(a):No i tu od razu pada pytanie - dlaczego rezrwacje mozna robic od 9 a nie od 8? Gdyby mozna było od ósmej, to zrobiłabym je spokojnie z domu, ale o 9 to ja juz będe w drodze do kina i będę skazana na ogólniedostępne punkty, gdzie na pewno będą tłumy.
eliska napisał(a):-zakładam ,ze kolejek az tak duzych moze nie byc ,bo jednak częsc osób ma laptopy /ja narazie nie mam ,/ ,,Wrocławianie w domach -i to czesciow odciązy
tangerine napisał(a):W tamtym roku przychodziłem do hotelu około godz. 22 i wtedy sie zastanawiałem jak jutro rozegrać dzień.
tangerine napisał(a):Załóżmy że będę o 9 w Heliosie, pytanie czy zdążę na seans 10:00 rano jeśli będzie tłum.
krzychh napisał(a):chcialbym sie dowiedziedz, czy wraz ze mneijszeniem ilosci karnetow zmneijszy sie ilosc miejsc w salach przeznaczony dla osob z karnetami?? Jezeli organizatorzy zagwarantuja, ze na kazda godzine suma miejsc dla karnetowiczow nie bedzie mneijsza od ich ilosci, to ten system moze zadzialac.
Powrót do 10. - Czas, który pozostał