Mrozikos667 napisał(a):zdecydowanie wolę mieć wszystko na papierze i dopiero wtedy decydować.
Mrozikos667 napisał(a):Tak sobie w międzyczasie pomyślałem, że jeśli tylko system nie padnie pod naporem rozzuchwalonych karnetowiczów
lukisai napisał(a):moze gdzies mi to umknelo:
czy jesli nie zrobi sie rezerwacji na dany seans i zdecyduje sie na niego kilka minut przed filmem, to posiadajac karnet bedzie mozna na niego wejsc? mowie o sytuacji, w ktorej 'uwalniane' sa miejsca 15 minut przed seansem i dopiero wtedy karnetowicz decyduje sie na niego wejsc.
lilim napisał(a):doktor pueblo, już wcześniej w wątku na forum ktoś o to pytał i jest info, że sprzedaż biletów bez zmian
Almo napisał(a):lukisai napisał(a):moze gdzies mi to umknelo:
czy jesli nie zrobi sie rezerwacji na dany seans i zdecyduje sie na niego kilka minut przed filmem, to posiadajac karnet bedzie mozna na niego wejsc? mowie o sytuacji, w ktorej 'uwalniane' sa miejsca 15 minut przed seansem i dopiero wtedy karnetowicz decyduje sie na niego wejsc.
Obawiam się, ze uwolnione bilety będą szły do puli biletów, więc jak jeden karnetowicz zrezygnuje z filmu, to niestety drugi nie skorzysta.
doktor pueblo napisał(a):czy będą tak jak ostatnio osobne kolejki dla osób z biletami i dla osób z karnetami, czy w tym momencie już tylko jedna wspólna?
eliska napisał(a):trzeba by pomyśleć ,choć pewnie pomyslano nad planem B ,gdyby faktycznie nastąpilo zawieszenie systemu...
nanae napisał(a):Bilety mają kody kreskowe i też przy wejściu muszą się odpiknąć. Analogicznie jak karnetowicze. W takim razie wszyscy powinni mieć takie same szanse na zajęcie dobrego miejsca na sali.
nanae napisał(a):Ja osobiście nie widzę powodu tworzenia odrębnych kolejek. Poproszę o jakiś argument, który by wyjaśnił zasadność tworzenia dwóch kolejek.
Powrót do 10. - Czas, który pozostał