Strator napisał(a):Wiem, że najwięksi kinomaniacy to potrafią, ale Ci znowu na ogół nie są zainteresowani filmami najpopularniejszymi i jestem pewien, że nie będą mieli problemu z zarezerwowaniem miejsca na swoje filmy, nawet jeśli zabiorą się za to wieczorem.
puc napisał(a):-----> Grzes
Podczas tamtej edycji były ogromne kolejki przed takimi filmami jak "Plaże Agnes", "Głód", "Odgłosy robaków, zapiski mumii" itd itd.
Strator napisał(a):Jakieś inne przykłady?
Thane napisał(a):Myślę, że ta godzina uratowałaby sytuacje i większość z nas tutaj obecnych złego słowa by nie powiedziała.
Thane napisał(a):I pytanie odnośnie (nie)obecności na seansach. Zakładam, że seans zaczyna się o 10, czy muszę być "piknięty" przez wolontariusza do 15 min przed 10 czy wystarczy, że jestem już w kolejce i wchodzę do sali np. za pięć 10?
Grzes napisał(a):ale moje zdanie jest takie, że usprawnienia, które poczyniono, są mało istotne, a te, których się nie dało - owszem.
Grzes napisał(a):Te 15 minut to był chyba wyłącznie termin na odwoływanie rezerwacji. Z tego, co ja zrozumiałem, odpipkiwać chyba można się do samego początku seansu. Dobrze by było jednak, żeby ktoś z organizatorów rozwiał wątpliwości.
eliska napisał(a):no ale przeciez można zdaje się dzien wczesniej rezerwować ,przynajmniej ten poranny seans .
Anonymous napisał(a):w mozliwość dopchania sie do stanowisk w Heliosie przed pierwszym seansem to jednak nie wierzę.
karmakoma napisał(a):pocieszająco zabrzmiała tylko zapowiedź, że ten system będzie obowiązywał wszystkich - a więc regulacje, które mają "usprawnić" wejścia na seanse, będą dotyczyły nie tylko karnetowiczów, ale - jak rozumiem - również dziennikarzy czy tzw. branżę. chwała organizatorom za tę sprawiedliwość:)
Powrót do 10. - Czas, który pozostał