w kalendarzu projekcji-nr strony z opisem filmu w katalogu orz odwrotnie- w katalogu przy opisie data seansu:) o ile to jest mozliwe. domyslam sie ze kalendarz projekcji zmienia sie do ostatniej chwili.
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak
Nie zawsze udawało mi się odrobić prace domową, wracając po 3 rano z klubu festiwalowego Ale myśle że mała cyferka przy opisie filmu nikomu by nie zaszkodziła...
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo
zeteenoen napisał(a):Pomysł całkiem niezły, faktycznie mój katalog ledwo żywy... Poza tym chyba spis filmów na końcu katalogu nie zawiera wszystkich pozycji...
zawsze wieczorem przed snem starałem sie odrobić pracę domową - wpisywałem na następny dzien obok każdego filmu stronę katalogu, co naszej 5 osobowej grupie ułatwiało wybory...
czy w kalendarzu projekcji można by dla danego filmu podawać stronę, na której w katalogu znajduje sie opis filmu? Przypuszczam, że stanowiłoby to ułatwienie dla wielu, zwłaszcza dla tych, którym zdarza się dokonywać wyboru filmu w ostatniej chwili... Wpłynęłoby to także na stan katalogu po festiwalu...