Klub Filmowy - propozycje

Co, gdzie, kiedy. Program z atrakcjami.
kurush

Na forum od:
5 lip 06, 9:53

Post 5 lip 06, 11:25

Dziękuję Panu Romanowi za pomysł Klubu Filmowego!

Może spróbujemy podpowiedzieć, co chcielibyśmy otrzymać na DVD? Na razie mamy propozycję pięciu tytułów na ten rok, ale popuśćmy wodze fantazji - ciekawe, czy to, czego oczekujemy, ma w ogóle szansę zaistnieć w formule Klubu, który też pewnie musi się kierować jakimiś kryteriami "oglądalności"...

Osobiście czuję wielki głód kina artystycznego, naprawdę niszowego. Nie chcę ściągać takich filmów z sieci, nie mogę jeździć na festiwale, nie mam kablówki z kanałami filmowymi. Ale bez sieci nie miałbym pojęcia o Paradżanowie, o kinie irańskim czy rosyjskim (poza paroma wyjątkami), słowackim, arcydziełach animacji czy dawnym kinie niemym... Mam dyskomfort ściągając to poprzez p2p i chciałbym móc to obejrzeć wreszcie legalnie...

Zaproponujmy coś - może się uda?
Kurush

kurush

Na forum od:
5 lip 06, 9:53

Post 5 lip 06, 11:40

PS. Może by przenieść ten temat na stronę główną? To do admina, jeśli uzna, że to ma sens, to pewnie ma też narzędzia, by to zrobić :-)
Kurush

Filip II

Na forum od:
17 cze 06, 19:59

Post 5 lip 06, 12:25

Przy okazji zadam pytanie dotyczące klubu filmowego.
Jeśli się nie myle to członkowie mają dostać karty które upoważniają do wszystkich zniżek i odebrania Tarnation. Kiedy one przyjdą ? Mam pewne obawy czy zdąże przed wyjazdem na festiwal je odebrać, czy bez tego jest jakiś sposób żeby dostać swój film ? :)

Powrót do 6. - Przed Festiwalem