Filip II napisał(a):A czy jest szansa na krótkie opisy filmów ?
Querelle napisał(a):Boję sie nowego Moodyssona po zeszłorocznej "Dziurze w sercu" (wg mnie, najsłabszego filmu konkursu), ale na pewno obejrzę (po "Tylko razem" kredyt zaufania nalezy mu się dozywotnio).
kubak napisał(a):Kontener to zupełnie inny film (...) niż "Tylko razem". (...)
Querelle napisał(a):Aha, i jeszcze jedno: nie mogę znaleźć w programie "Districted" w reż. m.in. Barneya, Clarka, Noe.
Querelle napisał(a):Nie ma jeszcze informacji odnośnie tytułu zamykającego tegoroczny Wrocław.
Filip II napisał(a):PS. Za rok czekam na Szklaną Pułapkę 2, albo przegląd filmów Stevena Seagala.
mrta napisał(a):Mała sugestia: czy przy opisach filmów (w katalogu) mogłyby się pojawić terminy projekcji? Tak, wiem, że mogę sobie otworzyć terminarz projekcji i poszukać, ale ja sobie lubie tak freestylowo powertować katalog w wolnej chwilii fajnie by było mieć wszystko na jednej stronie.
okon napisał(a):Przecież to przemyślany zabieg. A wszystko po to, aby później pojawiały się tego typu komentarze. Ot przekora, kuksaniec wymierzony wysoko uniesionym nosom, stąd i ciekawe zjawisko w kontekście pojawiających się reakcji. Cieszy fakt, że nikt nie powtrzymał decyzji pana Aresta.
Powrót do 6. - Przed Festiwalem