Jury grid

Propozycje, zapowiedzi i przecieki filmowe. Sugestie organizacyjne.
modrzef

Na forum od:
5 sie 15, 21:33

Post 13 maja 18, 22:52

Tak sobie oglądam relacje z Cannes różne i się zastanawiam - byłaby szansa na takie jury grid na Nowych Horyzontach?
Super by było na co dzień, w ramach trwania festiwalu.. (najlepiej w codziennie wydawanej papierowej gazecie festiwalowej!:>), ale jak się nie uda, to może chociaż na koniec, już po wynikach?
Bo chyba czegoś takiego nie było do tej pory? Czy gdzieś przegapiłem/zapomniałem?
--
Jakub Dziewit

Grzes

Na forum od:
28 mar 09, 0:13

Post 13 maja 18, 23:34

Już tego tak do końca nie pamiętam, ale zdaje mi się, że i owszem, tyle że w zamierzchłych czasach, w Cieszynie (czyli w złotych latach papierowej gazetki festiwalowej). Jak przez mgłę sobie przypominam, że Tarnation w takim zestawieniu brylowało, co sugerowałoby 5. edycję, ale pewnie było też na wcześniejszych (gazetek nie kolekcjonowałem, więc nie mam jak sprawdzić).

kasiakre12345

Na forum od:
16 maja 18, 18:24

Post 16 maja 18, 18:38

Jury grid to by była super sprawa! Lubicie Spirulinę w tabletkach ?
Ostatnio edytowano 15 cze 18, 8:30 przez kasiakre12345, łącznie edytowano 1 raz

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 25 maja 18, 16:49

Matryca ocen krytyków była publikowana w gazetce "Na Horyzoncie" także we Wrocławiu. Posiadam taki egzemplarz przed sobą z 2006 roku, gdy najwyższą średnią otrzymał film "Słońce" Sokurowa. Nie wiem czy to będzie do powtórzenia szczególnie nie wiem czy krytycy z tych szacownych redakcji będą chcieli to robić.

Powrót do 18.NH - Gra wstępna