do zobaczenia!!!
 do zobaczenia!!! 
 ale jade z Krakowa, tylko jeszcze nie bardzo wiem jak... Moze jakis PKS...
 ale jade z Krakowa, tylko jeszcze nie bardzo wiem jak... Moze jakis PKS... Z Krakowa są (jak mi wiadomo) dwa pksy - 8:20 i 11:00. Pospieszne, jadą 3h
 Z Krakowa są (jak mi wiadomo) dwa pksy - 8:20 i 11:00. Pospieszne, jadą 3h  A powrotne, co ciekawe, są trzy... do zobaczenia pod fontanną w takim razie...?
A powrotne, co ciekawe, są trzy... do zobaczenia pod fontanną w takim razie...? ) Oferta aktualna do 22.07 do godz. 12:00 lub do odwolania na tym forum.
) Oferta aktualna do 22.07 do godz. 12:00 lub do odwolania na tym forum. Pamiętajmy o tym, stojąc w kolejkach, bo oni chcą dla nas jak najlepiej.
Pamiętajmy o tym, stojąc w kolejkach, bo oni chcą dla nas jak najlepiej. prosze mi meldowac, czy jedzie ktos z krakowa, czym, jak i kiedy.. jakby bylo wiecej takich solistow jak ja, to mozna by zorganizowac jakis pozytywny zespol i zaatakowac cieszyn! :p
 prosze mi meldowac, czy jedzie ktos z krakowa, czym, jak i kiedy.. jakby bylo wiecej takich solistow jak ja, to mozna by zorganizowac jakis pozytywny zespol i zaatakowac cieszyn! :p
 ojjj długo 3eba było na to czekac.... 1600 akredytacji zobowiazuje! Musze byc wczesniej aby zdobyc bilecik na otwarcie;] Wyjezdzam z krk pks'em o 11.00. jesli jakis krakowiaczek tez sie wybiera o tej porze to fajnie byloby sie spotkac
 ojjj długo 3eba było na to czekac.... 1600 akredytacji zobowiazuje! Musze byc wczesniej aby zdobyc bilecik na otwarcie;] Wyjezdzam z krk pks'em o 11.00. jesli jakis krakowiaczek tez sie wybiera o tej porze to fajnie byloby sie spotkac  ps dziekuje za wiekszy wybor filmow w dniu zamkniecia festiwalu
ps dziekuje za wiekszy wybor filmow w dniu zamkniecia festiwalu  poza tym watpie abym skorzystala z oferty niefilmowej(jest fantastyczna ale czasu mi braknie), bo dla mnie ,jako dla kinoholika, seanse to podstawa
 poza tym watpie abym skorzystala z oferty niefilmowej(jest fantastyczna ale czasu mi braknie), bo dla mnie ,jako dla kinoholika, seanse to podstawa  pozdrawiam
 pozdrawiam

~~~~~
~~~~~Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004