ciekawe, czy Cieszyn to wytrzyma
 ciekawe, czy Cieszyn to wytrzyma  w przyszłym tyg. kupuję karnet....arghh już nie moge się doczekać! wizja klimatyzacji cudowna. pozdrawiam cały Cieszyn, zwłaszcza meksykańską knajpkę, wszystkie puby i kemping
 w przyszłym tyg. kupuję karnet....arghh już nie moge się doczekać! wizja klimatyzacji cudowna. pozdrawiam cały Cieszyn, zwłaszcza meksykańską knajpkę, wszystkie puby i kemping  (tak tak, to my do 4 rano graliśmy na gitarze:P. postulujemy zwiększenie ciśnienia wody, a tak to jest super!zwłaszcza poranki o 13:) i bijące się pary w namiocie obok). A skoro już mnie ktoś czyta to pozdrawiam całe Stowarzyszenie NH i pana Gutka. Gratuluję-to naprawde genialne przedsięwzięcie.
 (tak tak, to my do 4 rano graliśmy na gitarze:P. postulujemy zwiększenie ciśnienia wody, a tak to jest super!zwłaszcza poranki o 13:) i bijące się pary w namiocie obok). A skoro już mnie ktoś czyta to pozdrawiam całe Stowarzyszenie NH i pana Gutka. Gratuluję-to naprawde genialne przedsięwzięcie. A już serio: pani odsyła po nocleg do Uśki i drugiego akademika (tego tańszego). Jeśli się coś w tej sprawie wyjaśni i będzie można mimo wszystko zarezerwować nocleg w Domu Nauczyciela, to bardzo proszę o informację... Się kłaniam nisko
 A już serio: pani odsyła po nocleg do Uśki i drugiego akademika (tego tańszego). Jeśli się coś w tej sprawie wyjaśni i będzie można mimo wszystko zarezerwować nocleg w Domu Nauczyciela, to bardzo proszę o informację... Się kłaniam nisko 
 Na stronie NH można przeczytać, co następuje: "Fakt otrzymania karnetu i biletów zostanie potwierdzony e-mailem lub pocztą w ciągu 14 dni od daty odnotowania wpłaty na koncie Stowarzyszenia"... Zatem jeszcze trochę musisz (wszyscy musimy, bo ja też się niecierpliwię) poczekać... POzdrowienia
 Na stronie NH można przeczytać, co następuje: "Fakt otrzymania karnetu i biletów zostanie potwierdzony e-mailem lub pocztą w ciągu 14 dni od daty odnotowania wpłaty na koncie Stowarzyszenia"... Zatem jeszcze trochę musisz (wszyscy musimy, bo ja też się niecierpliwię) poczekać... POzdrowienia

Z opini z jakimi sie spotkalem powtarzaja sie stwierdzenia ze wywoluje on piorunujace wrazenie...
 Z opini z jakimi sie spotkalem powtarzaja sie stwierdzenia ze wywoluje on piorunujace wrazenie...
 )? Co z poprzednia czescia cyklu o zemscie Sympathy for Mr. Vengeance?
)? Co z poprzednia czescia cyklu o zemscie Sympathy for Mr. Vengeance?

:)
:)

!!!
 !!!

W zeszłym roku na czas festiwalu zostały uruchomione specjalne linie autobusowe, które i tak nie mogły przewozić ludzi na drugą stronę granicy, więc w sumie to byłeś zdany na siebie... ale to nie był duży problem! Jeśli chodz o koncerty to z tego co wyczytałem Tworzywo Sztuczne zagra w klubie festiwalowym. W zeszłym roku każda osoba, która pokazała karnet lub bilet na jakikolwiek film (a czasem i bez tego) mogła do niego wejść za friko! Jeśli chodzi o pozostałe koncerty: Jocelyn Pook czy Otomo Yoshihide to musisz na nie niestety
 W zeszłym roku na czas festiwalu zostały uruchomione specjalne linie autobusowe, które i tak nie mogły przewozić ludzi na drugą stronę granicy, więc w sumie to byłeś zdany na siebie... ale to nie był duży problem! Jeśli chodz o koncerty to z tego co wyczytałem Tworzywo Sztuczne zagra w klubie festiwalowym. W zeszłym roku każda osoba, która pokazała karnet lub bilet na jakikolwiek film (a czasem i bez tego) mogła do niego wejść za friko! Jeśli chodzi o pozostałe koncerty: Jocelyn Pook czy Otomo Yoshihide to musisz na nie niestety  kubić bilet (15 zeta jeśli masz karnet i 30 jeśli karnetu nie masz).
kubić bilet (15 zeta jeśli masz karnet i 30 jeśli karnetu nie masz). ), z Rynku do kina po czeskiej stronie też można dojść w niecałe 15 minut. W sumie z jednego krańca festiwalu na drugi, szparkim krokiem, można się przemieścić w pół godziny... No i są też festiwalowe autobusy... Inaczej niż Kornikowi, mnie się jednak zdaje, że na stronę czeską komunikacja festiwalowa jeździła... Sam chodziłem wszędzie pieszo (i chwaliłem to sobie), ale kilka razy mijałem na moście odprawę graniczną w autobusie... kłaniam
), z Rynku do kina po czeskiej stronie też można dojść w niecałe 15 minut. W sumie z jednego krańca festiwalu na drugi, szparkim krokiem, można się przemieścić w pół godziny... No i są też festiwalowe autobusy... Inaczej niż Kornikowi, mnie się jednak zdaje, że na stronę czeską komunikacja festiwalowa jeździła... Sam chodziłem wszędzie pieszo (i chwaliłem to sobie), ale kilka razy mijałem na moście odprawę graniczną w autobusie... kłaniam 

Powrót do Archiwum Forum ze Stopklatki - 2. 3. i 4. MFF Nowe Horyzonty 2002-2004