prowadzacy zakonczenie festiwalu - nigdy wiecej

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz?
toruviel

Post 2 sie 07, 0:23

Szanowni Organizatorzy,

tego Pana ktory prowadzil zakoncznie juz wiecej nie chcemy ogladac. Mam nadzieje ze Wy tez to zauwazyliscie, ale humor z Baru czy Idola troche odstaje od oczekiwan festiwalowej publicznosci.

Never Again!

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 2 sie 07, 13:35

a kto prowadził zakończenie?

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 2 sie 07, 19:25

Zakończenie prowadził człowiek-koszmar.

Publiczność jęczała co chwilę wzdrygając się z zażenowania. Pan był zdecydowanie bardziej na Top Trendy niż na ENH.

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 2 sie 07, 19:32

jak był bardziej na Top Trendy ,to moze choć modnie był ubrany ;) :)))

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 2 sie 07, 20:23

Bardzo proszę - pana Mariusza i jego żenujących dowcipów już nie chcemy. Nie dość, że nie wiadomo gdzie sie przed nimi schować to i przedlużało to calość niepotrzebnie. Pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby widzieć osoby, które z uroczystego zakończenia wyszły jeszcze przed rozpoczęciem filmu. I było ich kilka, niezaleznych od siebie.
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 3 sie 07, 0:29

Nie żebym bronił pana Mariusza, ale osoby, które wychodziły przed rozpoczęciem Control udawały się najpewniej na konferecję prasową z udziałem p. Romana i jury w Cafe Australia o 20.00.

Bwele

Na forum od:
30 lip 07, 17:53

Post 4 sie 07, 19:48

Jak najbardziej przychylam się do tych głosów, tak żenujące nie jest chyba nawet rozdanie Telekamer, a tu dochodziło jeszcze bijące wręcz od prowadzącego zadowolenie z siebie, wg mnie zupełnie nieuzasadnione.
Nie bardzo złapałem też, czemu miało służyć zaproszenie na scenę bliźniaków (skądinąd sympatycznych)

Prolka

Na forum od:
25 kwi 07, 18:56

Post 5 sie 07, 12:07

No właśnie Jak, czy ten pan Mariusz nie wiedział, że o 20 miała odbyć się konferencja prasowa w Teatrze Lalek z kilkoma osobami zebranymi w Capitolu? Jeśli przeciągał zakończenie do 20.15, jak konferencja mogła się odbyć planowo? Max. 40 minut powinno trwać zakończenie, szybkie rozdanie kilku nagród, podziękowania p. Gutka i prezydenta Wrocławia, 5-minutowy film podsumowujący festiwal też by się zmieścił.

Stuntman Pete

Na forum od:
18 lip 07, 9:42

Post 13 sie 07, 11:27

Oj, slaby byl ten pan prowadzacy. Generalnie zakonczenie trwalo zdecydowanie za dlugo.Jednak to i tak bylo nic w porownaniu z dlugoscia ceremonii otwarcia Festiwalu w Kazimierzu-podziekowania wszystkim sponsorom od A do Z,a potem watpliwe atrakcje w rodzaju usciskow dloni burmistrza Kazimierza Dolnego i wojta gminy Janowiec. Koszmar! Po tym doswiadczeniu stwierdzilem,ze zakonczenie ENH bylo calkiem w porzadku ;)
"Ta kurtka z wezowej skory to symbol mojej indywidualnosci i wiary w wolnosc jednostki"

Powrót do 7. - Wrażenia pofestiwalowe