Ojciec Dyrektor napisał(a):Czy już można zgłaszać się do obsługi festiwalu?:) Na stronie niestety nie widziałem takiej informacji.
Ojciec Dyrektor napisał(a):Czy już można zgłaszać się do obsługi festiwalu?:) Na stronie niestety nie widziałem takiej informacji.
szeherezadess napisał(a):a gdzie jest ten formularz zgloszeniowy o którym mowa na stronie?
beczka napisał(a):A mi wyskakuje taki komunikat przy ierwszym kroku"Błąd: /var/www/web2/jsp/pliki/wolontariat/345_DSC00976.JPG (No such file or directory)" i nie moge sie zarejestrowac :/
LA LA LA napisał(a):Czy faktycznie tak trudno zostać wolontariuszem? Krążą o tym najrozmaitsze legendy
Jakie wymogi trzeba spełnić aby zostać wolontariuszem?
Strator napisał(a):kinga napisał(a):Zdjecie portretretowe, czyli jakie?
Jeśli nazywasz się Piłsudski może to być coś takiego:
tiger power is back napisał(a):tak, jakie mam procentowe szanse, chce zaplanowac wakacje
kozonos napisał(a): W takiej sytuacji jadę do Wrocławia na miesiąc przed festiwalem, wykopuję dziurę na widowni, maskuję i siedzę tam do końca.
Strator napisał(a):Hej, wrzućmy na luz! Wszyscy chcemy dobrze, tylko mamy nieco inne poczucia humoru.
Wróćmy do tematu: jakieś nowe pytania odnośnie wolontariatu?
Jak napisał(a):Jacy sympatyczni wolontariusze na tym zdjęciu
Freak_lodz napisał(a):
taaak...ja mam jedno takie male...
w rubryce co chce robic...napisalam ze jak zawsze opieka nad artystami pomoc przy doadatkowych wydarzeniach / klub festiwalowy...
tylko potem na spokojnie popatrzylam na ta liste cala...i w tym roku nie ma niczego takiego jak klub festiwalowy;/;(
na serio go nie bedzie?