Przy okazji zobacze moze jakies fajne filmy latynoamerykanskie, które mogly umknac naszej uwadze
Mam nadzieje, ze w Polsce nie jest teraz bardzo zimno...

MK napisał(a):Ja tylko chcialam pomachac na pozegnanie: byebye, lece jutro rano do Hawany (a wy nie)
Przy okazji zobacze moze jakies fajne filmy latynoamerykanskie, które mogly umknac naszej uwadze
Mam nadzieje, ze w Polsce nie jest teraz bardzo zimno...
dolores haze napisał(a): "Na poznański festiwal Malta w czerwcu organizatorzy przygotowują - w ramach prezentacji amerykańskiej sceny związanej obecnie z Nowym Jorkiem - koncerty Antony'ego & The Johnsons, Devendry Banharta, Animal Collective i Joanny Newsom..."
Info z hch.blox.pl.
tomek_w napisał(a):dolores haze napisał(a): "Na poznański festiwal Malta w czerwcu organizatorzy przygotowują - w ramach prezentacji amerykańskiej sceny związanej obecnie z Nowym Jorkiem - koncerty Antony'ego & The Johnsons, Devendry Banharta, Animal Collective i Joanny Newsom..."
Info z hch.blox.pl.
hehe : )
lila majchrzycka napisał(a):Fatalne było przyjęcie Trzaski, aż mi się przykro zrobiło...
Może rzeczywiście lepsze byłyby tańce i hulanki?
W końcu najlepiej się wszyscy bawili przy gorących przbojach disco...
lila majchrzycka napisał(a):Fatalne było przyjęcie Trzaski, aż mi się przykro zrobiło...
Może rzeczywiście lepsze byłyby tańce i hulanki?
W końcu najlepiej się wszyscy bawili przy gorących przbojach disco...
derdus napisał(a):Wniosek: Mikołaja T. zobaczyłabym baaaardzo chętnie, ale może w jakimś przyjaźniejszym wnętrzu. We Wro nie byłby zły np. W-Z.
Ruby Blue napisał(a):czy byłoby możliwe zorganizowanie w namiocie festiwalowym sceny kabaretowej? taki Mumio na przykład...hm...prze-py-cho-ta!
Powrót do 6. - Przed Festiwalem