dolores haze napisał(a):ja bylbym naturalnie usatysfakcjonowany dvd za 25zl choc wydaje mi sie to nie realne [...]
kg napisał(a):ok zatem przygotuję potencjalny spis i otworzę niebawem nowy temat gdzie będzie można wpisywac swoje propozycje i marzenia. Spróbujemy zebrać jak najwięcej danych. Ale na razie chcemy jednak spróbować z subskrypcją nowohoryzontową. Dodatkowo w ramach tego samego przedsięwzięcia /Klub Filmowy/ chcemy wydawać płyty z wydarzeniami specjalnymi i audio. Jeszcze przed festiwalem będzie DVD z zapisem koncertu Shibusashirazu Orchestra z 5. ENH
kg napisał(a):Specjalna edycja dla posiadaczy karnetów i członków Klubu Filmowego Era Nowe Horyzonty / w tym celu powołanego/ 5 nowohoryzontowych filmów dostępnych tylko dla prenumeratorów którzy zapłacili za 5 filmów z góry. Edycja nie będzie dostępna w żadnym innym kanale sprzedaży.
roman napisał(a):Chciałbym kupić ten pakiet,ale nie będę posiadaczem karnetu.Co muszę zrobić?Moje życzenie:filmy Tsai Ming Lianga.
mp napisał(a):The Isle Kim Ki-duka, Process, Tony Takinaki,Three Extremes, filmy Tsai Ming Lianga,i może nie którzy się z dziwią Choroba tropikalna - to tak na początek
Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu