Ze mnie to spokojny człowiek jest, ale czasem to się po prostu powstrzymać nie mogę! Napisała sobie ta Claire co napisała, wyżaliła się a jeszcze próbowała wyjaśnić (i dotarły do mnie jej argumenty bo czemu by nie?) Sprawa jasna! No a tu odzywa się znowu Oliwka która swoje, że jej się przykro zrobiło.
Dziewczyno????? O co Ci się przykro miało zrobić??? Czy ty sekretariat Gutek Film reprezentujesz??? Przykro, że się ktoś obawami dzieli? Niech się dzieli! Bogu dzięki jeszcze na forum zakazów odnośnie dzielenia się obawami nikt nie wprowadził. Przykro Ci, że ktoś ma wątpliwości czy się na seans dostanie? Jak jesteś energiczna lwica, której się walka o miejsca podoba to OK, ale nie dziw się że niektórzy tego nie lubią (co nie oznacza że mają się na festiwalu nie pojawiać). Pozdrawiam wszystkich a w szczególności pana Romana, któremu dużo spokoju życzę, bo w końcu co byśmy bez tych naszych trzęsących się kobiet zrobili?

(Oliwko - lwico! Tekst o trzęsących się kobietach absolutnie nie był do Ciebie!!!)