Obsługa

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
drwojt

Post 1 sie 05, 21:33

Co myślicie o obsłudze w kinach?

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 1 sie 05, 21:48

A coś szczególnego możemy myśleć? Zawsze uprzejmie: dzień dobry, dobry wieczór, dziękuję. Pobzykali, kawę wydali. Super!

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 1 sie 05, 21:49

corner napisał(a): Pobzykali,

Już widzę jak to głupio wygląda. Chodziło mi o słowo: "popikali" :)

maski

Post 1 sie 05, 22:08

dla mnie wygrywa dziewczyna z kina akademickiego.nie wiem jka wyglada nie wiem jak się nazywa, ale była najcudowniejsza z wszystkich.spóźnilem się do kina ( wstyd ), ale ta osoba informowała mnie o każdym stopniu który musialem ponać, pokazała miejsca i zapowiedziała mnie w rzędzie.następne osoby juz brała nawet za rekę i doprowadzała - normalnie lepsza niż mama.a bylo to na seansie "śpiewając za parawanami".przesympatyczna.
jeszcze taka dziewczyna w centralu - taka platoniczna miłośc (((((:

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 1 sie 05, 23:25

zdecydowanie najlepsza obsługa w divadlo i akademickim - tam to pani kierowała na wolne miejsca nawet po rozpoczęciu seansu, chodziła z taką śmieszną lampeczką i pomagała jak tylko się dało

Ryba

Post 2 sie 05, 7:20

Ja najlepiej zapamiętałem obsługę z Centralnego, może dlatego, że tam najwięcej czasu spędziłem w kolejce do zwolnionych rezerwacji. :)

ruda maruda

Post 2 sie 05, 8:21

Dla mnie osobiscie CENTRAL rzadzi! Sympatyczni, dowcipni, komunikatywni, pomocni. Nie mowie,ze inni nie, ale Ci to wyjatkowo :* . I taka pani z "rezerwacjo on line" z kreconymi wlosami - dala mi smycz, jak zgubilam i zawsze byla usmiechnieta. Ech...a od 8 siedze w pracy i mi zle :(

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 2 sie 05, 10:31

w Centralu to mialam wrazenie ze 2 kolesi jest tam 24h...bo zawsze byli!

Akademickie...uroczo bylo kiedy na sile wszystkim pod koniec kawe pakowali...my sie nie szczypalysmy cala torbe naladowali nam:)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Łukasz

Post 2 sie 05, 11:04

Zdecydowanie PIAST!!!! Jak tanialismy przed jednym z boolywoodzkich filmow przy indyjskiej muzyce :)

Pozdro!

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 2 sie 05, 12:02

w teatrze byli myli, ale najlepsi byli bramkarze w klubie :)

Freak_lodz

Na forum od:

Post 2 sie 05, 12:34

paNMieczyslaw napisał(a):w teatrze byli myli, ale najlepsi byli bramkarze w klubie :)

EEEE tam ja bylam najlepsza w Klubie:P
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

robur

Post 2 sie 05, 13:32

Pozdrawiam całą załogę Akademickiego, byliscie najlepsi !!! do zobaczenia za rok

Gość

Post 2 sie 05, 14:58

eeej, a centrum? ;)

Freak_lodz

Na forum od:

Post 2 sie 05, 15:02

nie no centrum fajne...szczegolnie kiedy dostala moja kumpela caly pilk pocztowek:P
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Mr Brightside

Na forum od:
5 kwi 05, 18:47

Post 2 sie 05, 16:37

Hehe najlepsze sa wpadki techniczne ekip, np. na Dotknąć Dźwięku w Akademickim "zapomnieli" o całej rolce filmu i w środku seansu nagle obreaz gaśnie i zapalaja sie swiatla, po chwili sie kapneli i wlaczyli ;)

No i niezapomniany dla wszystkich, którzy tam byli pokaz Odishon na samym konciu festiwalu w kinie Central. Całyc zas dźwięk wysiadał i w pewnym momencie musieli przerwać film na pol minuty i poprawić XD

Jedyne miejsce, w ktorym nie bylo takich problemów to Teatr im. Mickiewicza. Tam ekipa byla zdecydowanie najlepsza i te ich żarciki na napisach zapadły mi w pamięć...
Have no fear! Jerry's here!

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 2 sie 05, 18:11

Obsługa Akademickiego wybrywa w moim rankingu!!! Niesamowicie pomocni i otwarci ludzie :):)

Mag

Na forum od:
2 sie 05, 12:14

Post 2 sie 05, 20:27

Obsługa Akademickiego była naj, zdecydowanie :D Na drugim miejscu Central, na trzecim Piast, te się wyróżniły pozytywnie :) Obsługa pozostałych pozostawała niezauważona, nie wiem czy to dobrze ;) Chociaż jeden wolontariusz w Teatrze też zawsze z uśmiechem mówił "Dzień dobry, dziękuję, zapraszam" :D

Pablo

Post 2 sie 05, 20:37

wspaniala obsługa była przy teatrze Mickiewicza, przy wydawaniu rowerów zwlaszcza ze wsklad tej obslugi wchodzily dwie przemile dziewczyny !

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 2 sie 05, 20:52

Ala..ten pan mowi o nas.. chyba wypada ukłonic sie w pas i podziekowac?

ah, i oczywiscie zyczyc miłej jazdy :D

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 2 sie 05, 21:01

i szerokiej drogi koniecznie :)

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 2 sie 05, 21:35

ave_Adore napisał(a):Ala..ten pan mowi o nas.. chyba wypada ukłonic sie w pas i podziekowac?

ah, i oczywiscie zyczyc miłej jazdy :D

tak tak ja też został obdarowany rowerem od pani ;-)

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 2 sie 05, 22:30

haaha:) oczywiscie, cała przyjemnosc po mojej stronie!

,,,,,,,

Post 3 sie 05, 11:30

Zdecydowanie wygrywa trojkat z CENTRALA Rafal, Zbychu i Wojtek! mili sympatyczni przystojni pomocni komunikatywni ;) pipkajace kreciki ...
przerwy w filmie, film do "gory nogami" od konca -taaa takie atrakcje nam zafundowali - ale zawsze przepraszali....
na drugim miejscu - akademickie ___> szczegolnie pan w blond fryzurze ladujacy wszystkim do toreb kawe:)))) , na trzecim pan marcin z piasta:)

Freak_lodz

Na forum od:

Post 3 sie 05, 11:40

,,,,,,, napisał(a):Zdecydowanie wygrywa trojkat z CENTRALA Rafal, Zbychu i Wojtek! mili sympatyczni przystojni pomocni komunikatywni ;) pipkajace kreciki ...
przerwy w filmie, film do "gory nogami" od konca -taaa takie atrakcje nam zafundowali - ale zawsze przepraszali....
na drugim miejscu - akademickie ___> szczegolnie pan w blond fryzurze ladujacy wszystkim do toreb kawe:)))) , na trzecim pan marcin z piasta:)

Tak on ta kawe wszystkim ladowal:P Pamietam tekst...Kazdy bierze minimum 10 kaw bo nie wpuscimy na film:P
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

grimel

Post 3 sie 05, 11:57

Pozdrawiam wszystkich z Centrala....wasza obecność to duzo wrażeń..po prostu "Czeski Sen" nic dodać nic ująć....Pozdrowienia dla Dorotki wolontariuszki z największym uśmiechem na świecie!!!!!

ptasio

Na forum od:
30 cze 05, 19:44

Post 3 sie 05, 14:45

Tak jest kino Central rządzi. Osługa wspaniała. Pozdrawiam ekipę z Krakowa, kasjera Tomka, Łukasza z Wawy no i Dorotkę, która była nieustannie zaczepiana przez wolontariuszy z wypożyczalni rowewrów z Centrala :) Także wielki PLUS dla Centarla !!!

Wojtas

Post 3 sie 05, 15:38

ruda maruda napisał(a):Dla mnie osobiscie CENTRAL rzadzi! Sympatyczni, dowcipni, komunikatywni, pomocni. Nie mowie,ze inni nie, ale Ci to wyjatkowo :* . I taka pani z "rezerwacjo on line" z kreconymi wlosami - dala mi smycz, jak zgubilam i zawsze byla usmiechnieta. Ech...a od 8 siedze w pracy i mi zle :(

dzieki maruda fajnie takie cos usłyszec:)

Dorotka

Post 3 sie 05, 16:21

Mi raczej nie wypada oceniać szanownej obsługi, bo po pierwsze sama w skład jej chodziłam a po drugie tak zakochałam sie w centralu, ze raczej rzadko inne kina odwiedzałam :)
W tym układzie pragnę jedynie podziekować wspaniałej obsłudze Centralowej za cudowne 10 dni, które z nimi spędziłam, a także podziękować za to samo najwierniejszej fance bollywoodu :)
Dori

masakrytyczna

Na forum od:
26 lip 05, 16:54

Post 3 sie 05, 17:55

1. rozumiem ze wdzięczność i ukłony.
sam skladam, najbardziej tym co zbierali śmieci na terenie klubu. niewdzięczna praca a potrzebna. robili ją sperawnie skutecznie i z przyjaznymi minami, co nie cżęste u ludzi a rzadkie u młodych - dzięki

2. rozumiem że konkurs zostawił w was niezatarte wrażenie

ale
3 (ergo) ni cholery nie rozumiem po co robicie tu (i nie tylko tu) rankingi. ocenianie jest jak oddychanie?
www.masakrytyczna.blog.pl >>dziwię się światu<<

paweł

Post 3 sie 05, 23:11

Moze ktos chce komus powiedziec co mysli!Sam bylem w zeszłym roku wolontariuszem i chciałbym wiedziec co dobrego(lub zlego) zrobiłem tak,wiec uwarzam ze troche za daleko lecisz z tymi opiniami a oddychanie to juz zupełnie inna sprawa!Pozdrawiam Cie masakro!

masakrytyczna

Na forum od:

Post 4 sie 05, 5:13

powiedzieć co myśli i podziękować - OK (patrz punkt.1)

ale rankingować? "na pierwszym miejscu obsługa kina tego a potem tego..., to i to rządzi..." itp itd./ ale oczywiscie wolne forum -piszcie co chcecie. ja też:-)

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 4 sie 05, 10:02

o Jezu, ludzie lubią sobie oceniać, jak dla mnie mogą sobie stworzyć anking i wystawić nam punkty za wygląd i pochodzenie, na Boga, co to komu przeszkadza??

cze67

Post 4 sie 05, 13:48

Jeżeli miałbym wyróżnić jakąś ekipę to także tę z Centrala. Ale właściwie nie było takiej osoby z obsługi, nie było takiego kina, w którym wolontariusze wyróżniali by się na minus. Wszyscy byli w porządku.

Szacunek Wam wszystkim:-)

masakrytyczna

Na forum od:

Post 4 sie 05, 13:59

Natalia napisał(a):o Jezu, l... na Boga, co to komu przeszkadza??

O Szatanie, na diabła, mnie to właśnie przeszkadza.
:-)))

ruda maruda

Post 4 sie 05, 15:10

phi...;)

:)

Post 4 sie 05, 17:53

Dorotko, czy Ty jestes tą blond pieknością z Centrala od ktorej oczu nie mogłem oderwać?

Dori

Na forum od:
3 sie 05, 17:47

Post 4 sie 05, 17:57

Jest pewna szansa że tak ;)

Post 4 sie 05, 17:58

nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)

Dori

Na forum od:
3 sie 05, 17:47

Post 4 sie 05, 19:59

:) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)

Co najwyżej czerwona :)

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 4 sie 05, 20:06

masakrytyczna napisał(a):
Natalia napisał(a):o Jezu, l... na Boga, co to komu przeszkadza??

O Szatanie, na diabła, mnie to właśnie przeszkadza.
:-)))

marudzisz :)

Post 4 sie 05, 20:27

no to ja już nie wiem czy to Ty.chcialbym wiedziec!

Maski

Na forum od:
2 sie 05, 13:03

Post 4 sie 05, 22:32

każdy chcialby wiedzieć, ale to nie takie proste.najpierw musisz wykonać kilka prac jak Asterix tzn zjeśc 72 zestawy happy meal z mc donaldsa,KFC i burger kinga i zagryźc 17 ma pizzami z pizzy hut(huta Sędzimira moze być albo Huta stali imienia Lenina) (i już wtedy Ci na pewno nie powie bo będziesz za gruby, a jak nawet napisze to i tak nie zobaczysz bo brzuch spęcznieje i zasłoni monitor.

Maski

Na forum od:
2 sie 05, 13:03

Post 4 sie 05, 22:44

to jest jak z braćmi Kaczyńskimi niewiadomo który z nich jest prawdziwy((: pozdro dla rafała z centrala i jego dzidziusia

wiadomo kto

Post 5 sie 05, 7:27

no Jasny! ładne notki zgarneliście za obsług. gratulacje i szacuneczek!

wiadomo kto

Post 5 sie 05, 7:33

kierowniku Andreff z "Divadla"! Wam też należą się słowa pochwały...za występy i szacuneczek dla G.M!

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 5 sie 05, 10:23

A ja bym chciała serdecznie podziękować panom ochroniarzom z klubu festiwalowego za bohaterskie hamowanie striptizerskich skłonności pana Małeckiego. Jeszcze długo bedę miała koszmarne sny przez te jego festiwalowe gatki.
Natomiast obsługa we wszystkich kinach była jak zawsze - bez zarzutu.
Pozdrawiam wszystkich
MK

gość

Post 5 sie 05, 11:34

Dori napisał(a):
:) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)

Co najwyżej czerwona :)

Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......

NoktowizoR

Na forum od:
1 sie 05, 18:09

Post 5 sie 05, 13:49

ja najwyzej oceniam ekipe z Centrala i z Piasta (zawodowa atmosfera na pokazach bollywood to bardzo duza ich zasluga).

wiadomo kto

Post 5 sie 05, 13:57

droga EMko. wydaje się, że nieco przesadzasz z tymi koszmarami nocnymi...byłem, widziałem i się zachwyciłem. kolega Małecki był naprawdę w pytę!!!
ja chcę jeszcze raz!!!
p.s. karki powinny pilnować dyskotek i wszelkiego dziadostwa (lecz nie zabijać od razu!!! jak w Solinie), a nie ściągać ludzi ze sceny w takich momentach...

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 5 sie 05, 14:01

Ja nie przesadzam, moze jestem jakas wrażliwa na brak męskich wdzięków. Według relacji brata, Małecki potem gdzieś zdjął bieliznę i chodził w samych spodniach a majty cisnął w publiczność, która się rozstąpiła, bo nikt takim fantem nie chciał oberwać. Całe szczęście mnie już wtedy nie było. w każdym razie takie pokazy nie specjalnie mi odpowiadają. Ale przynajmniej panowie ochroniarze mieli jakiś zajęcie
MK

Następna strona

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne