, zaleglosc z zeszlego roku - "2046" , Ozon ("Krople wody..."), ktory tez potrafi tanczyc w rytm niemieckich szlagierow z lat '70...ech...
 , zaleglosc z zeszlego roku - "2046" , Ozon ("Krople wody..."), ktory tez potrafi tanczyc w rytm niemieckich szlagierow z lat '70...ech...

)
)

). Podoba mi sie klimat tego szpital, np.: te malunki wilków i innych potworków na scianach w pokojach dzieci(sic!).
 ). Podoba mi sie klimat tego szpital, np.: te malunki wilków i innych potworków na scianach w pokojach dzieci(sic!). 
 )
 )
 )
 )
 ("Good Bye Dragon Inn", "Buongiorno, notte", "Złe wychowanie") Za to atmosfera była rewelacyjna
 ("Good Bye Dragon Inn", "Buongiorno, notte", "Złe wychowanie") Za to atmosfera była rewelacyjna 

))
))
 Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie taka możliwość!!
 Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie taka możliwość!!
 Ileż razy mogłabym tak powiedzieć kilku chłopaczkom. Nie życzyłabym sobie.... ciebie pamiętać.
 Ileż razy mogłabym tak powiedzieć kilku chłopaczkom. Nie życzyłabym sobie.... ciebie pamiętać.

NoktowizoR napisał(a):zdecydowanie najbardziej TONY TAKITANI... od kiedy go zobaczylem lazi za mna, nie moge przestac myslec o tym filmie, chce koniecznie go jeszcze raz zobaczyc!

India napisał(a):Yellowe: "bardzo zaluje tarnation, ale bedzie w kinach"
Tarnation w polskich kinach? czy to informacja potwierdzona? jeśli tak to kiedy?
Tarnation-wstrząsający, fascynujący, wzruszający
Powrót do 5. - Program festiwalu