wooki napisał(a):A to ja jeszcze pomarudze - reklama canal +. Wkurza mnie bo raczej malo prawdopodobne jest zeby karny zostal wywolany przez obronce, ktory symulowal faul!!! Kurcze o ile znam przepisy pilki noznej to rzut karny, przyznawany jest po faulu na napastniku druzyny przeciwnej w polu karnym. A ci "obronca symulowal, sad widzial ten mecz":/
Stalker napisał(a):Dlaczego firmy reklamujące się przywożą tak mało spotów? Przecież Red Bull ma ich setki. Wystarczy co parę dni zmieniać spot i narzekań byłoby mniej. A tak wszyscy mają już dość tej papki i robi się anty reklama. Szkoda, że w tym roku mało było tłumaczeń na inne jężyki i żartó z reklam (cenzura?).
.
wooki napisał(a):A to ja jeszcze pomarudze - reklama canal +. Wkurza mnie bo raczej malo prawdopodobne jest zeby karny zostal wywolany przez obronce, ktory symulowal faul!!! Kurcze o ile znam przepisy pilki noznej to rzut karny, przyznawany jest po faulu na napastniku druzyny przeciwnej w polu karnym. A ci "obronca symulowal, sad widzial ten mecz":/
wooki napisał(a):Stalker napisał(a):Dlaczego firmy reklamujące się przywożą tak mało spotów? Przecież Red Bull ma ich setki. Wystarczy co parę dni zmieniać spot i narzekań byłoby mniej. A tak wszyscy mają już dość tej papki i robi się anty reklama. Szkoda, że w tym roku mało było tłumaczeń na inne jężyki i żartó z reklam (cenzura?).
.
To ze jest malo spotow to kwestia tego, ze wszystkie reklamy podobnie jak filmy puszczane sa z tasmy - nikomu nie chcialo by sie sklejac roznych wersji tych samych reklam - po prostu za duzo roboty...
Powrót do 5. - Program festiwalu