tangerine napisał(a):ja zamierzam zamówić 25 biletów via mBank... kilka razy wybierałem odpowiednie seanse i na następny dzień system nie pamiętał mojego wyboru (koszyka)... bardzo to niedobrze... ponadto czy jak wykupię te bilety będę mógł z tego samego konta wykupic bilety dla moich przyjaciół, ponieważ nie maja oni e-kont ?
Maria Kobielska napisał(a):Mam problem: gdy klikam "rezerwuj", otwiera się pusta strona, niezależnie od odświeżania. Tak jest przy każdym tytule. Gdzie tkwi bład?
Jadą samochodem: fizyk, chemik i informatyk. Nagle samochód staje i nie chce jechać dalej. Fizyk: To pewnie coś z przeniesieniem napędu... Chemik: A ja myślę, że to coś nie tak z paliwem... Informatyk: Zamknijmy wszystkie okna, wyjdźmy i wejdźmy jeszcze raz...
kubak napisał(a):A ja myślałem, że to tylko infomatycy dają tego typu odpowiedzi... Jest nawet taki dowcip o moich kolegach po fachu:
Jadą samochodem: fizyk, chemik i informatyk. Nagle samochód staje i nie chce jechać dalej. Fizyk: To pewnie coś z przeniesieniem napędu... Chemik: A ja myślę, że to coś nie tak z paliwem... Informatyk: Zamknijmy wszystkie okna, wyjdźmy i wejdźmy jeszcze raz...
Anonymous napisał(a):mam pewien problem-gdy juz wszystko włożyłam do koszyka, sfinalizowalam i wcisnęłam rezerwuj pojawila sie informacja, ze pojawil sie błąd aplikacji...co to oznacza???kilka razy sprawdzalam swoje dane i filmy i nie wiem co moze byc nie tak:( prosze pomóżcie!
gosik napisał(a):Rezerwacje dokonane przez internet trzeba odebrać godzinę przed seansem.Czy dopiero wtedy w kasie następuje płatność? Za całość, czy za każdy bilet osobno?Co jesli nie odbiorę pierwszego biletu - czy automatycznie zostaje anulowana cała rezerwacja (zamówiłam 19 biletów).
raul napisał(a):wczoraj popołudniu zarezerwowałem bilety i do teraz nie dostałem maila z potwierdzeniem. chcialem się upewnić że to zamówienie dotarło bo jeśli nie będę musiał je powtórzyć. z góry dziękuję za odpowiedź.
isabelaii napisał(a):mam problem ze zlozeniem zamowienia.klikam na strone 'rezerwacje biletow" wtedy wyswietla mi sie polecenie bym skorzystala z kalendarza projekcji i listy filmow no i tam utykam gdyz nie widze mozliwosci zaznaczenia filmu czy czegokolwiek innego.czy ktos moze mi powiedziec gdzie popelniam blad.
forever_ more napisał(a):A ja powtórzę pytanie, które odnosiłąm wcześniej do karneciarzy. Czy jeśli ma się zarezerwowany bilet na Shibusashirazu Orchestrę to po koncercie można zostać na Novikę? Czy trzeba wówczas rezerwować dwa bilety?
Anonymous napisał(a):zarezerwowalam 18 biletów. czy jak zarezerwuje osobno jeszcze dwa to zaplace za wszystkie po 12 zl, czy za 18 biletow po 13, a za te dwa po 14zl? dzieki za odp, A.
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne