Ci co byli rok temu wiedzą o co chodzi.
 Ci co byli rok temu wiedzą o co chodzi. Ci co byli rok temu wiedzą o co chodzi.
 Ci co byli rok temu wiedzą o co chodzi.
 A propos - mogę liczyć na nową torbę na wakacje?
 A propos - mogę liczyć na nową torbę na wakacje?  

mrta napisał(a):Na torbie oko rzeczywiście fajnie wyglądaA propos - mogę liczyć na nową torbę na wakacje?

To są już jakieś reklamy w prasie!?
 . Reklamy już się pojawiają.  W końcu zostało już aż 50 dni do ENH
 . Reklamy już się pojawiają.  W końcu zostało już aż 50 dni do ENH

Freak_lodz napisał(a):hmm a ja niby mialam dostac jakies ulotki itp.ale nadal kurcze cisza...

forever_ more napisał(a):Jest śliczny. Lepszy niż zeszłoroczne oko, na początku ten zupełnie mi się nie spodobał, ale nagle zaskoczył. Piękny, no.

Jedyne dzieło, które mi przychodzi na myśl to "Pi". Zgadłam??
 Jedyne dzieło, które mi przychodzi na myśl to "Pi". Zgadłam?? sasas!
 sasas!
 Odczytujac symbol(e) czynimy to na własna odpowiedzialnosc
 Odczytujac symbol(e) czynimy to na własna odpowiedzialnosc  ale wiesz, mozemy sie cieszyc z tego, ze nie zgadzamy sie ze soba
 ale wiesz, mozemy sie cieszyc z tego, ze nie zgadzamy sie ze soba  Bo to dowodzi zgodnosc artysty z soba
 Bo to dowodzi zgodnosc artysty z soba  i sądze, ze mnogosc zddan o owym plakacie dowodzi, ze dzieło jest nowe, złozone i zdolne do zycia. Czyli w dalszym ciągu wywiazuje sie z zadan jakie narzucamy kazdej sztuce.
 i sądze, ze mnogosc zddan o owym plakacie dowodzi, ze dzieło jest nowe, złozone i zdolne do zycia. Czyli w dalszym ciągu wywiazuje sie z zadan jakie narzucamy kazdej sztuce. wspomniałam o Starowieyskim, bo to własnie od niego zaczeła sie moaj przygoda z plakatem.. jest to dziedzina sztuki, która jak zadna inna skłania po prostu do myslenia, analizowania faktów, bez tego, nie odczytamy poprawnie i zgodnie z załozeniem autora danego dzieła..
 wspomniałam o Starowieyskim, bo to własnie od niego zaczeła sie moaj przygoda z plakatem.. jest to dziedzina sztuki, która jak zadna inna skłania po prostu do myslenia, analizowania faktów, bez tego, nie odczytamy poprawnie i zgodnie z załozeniem autora danego dzieła..

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne