wsparcie dla nauczycieli? kto wesprze rodziców????

O wrocławskim Kinie NH. Zapowiedzi repertuarowe. Wasze propozycje, uwagi.
wroclawianka

Na forum od:
16 kwi 19, 6:17

Post 16 kwi 19, 6:23

Naprawdę? Wspieracie osoby, które kosztem najmłodszych dążą co celu? Paraliż egzaminów, rok w plecy dla maturzystów, a rodzice maluszków już drugi tydzień stają na głowie, żeby zorganizować opiekę dla swoich dzieci. Zero pomocy od miasta - mimo przecież podpisanej umowy!!! Czy ktoś zapyta jak sobie radzą? Nie, ciągle tylko Ci biedni nauczyciele. Nie skorzystam z Waszej genialnej oferty, ponieważ i tak muszę wziąć wolne, żeby dzieciaczka samego w domu nie zostawić. I tak mam nieprzyjemności w pracy - i wcale nie dziwię się pracodawcy. Za podejście do tematu wielki minus od wkurzonego całą sytuacją rodzica

wks

Na forum od:
1 lut 09, 16:38

Post 16 kwi 19, 16:30

Kochana wrocławianko !!! Może nie zauważyłaś, że weszłaś na forum filmowe, a nie społeczno-polityczne. Może gdybyś była bardziej uważna, to dziś nie miałabyś dylematu, co zrobić z dzieckiem, w trakcie strajku nauczycieli. Pozdrawiam.

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 18 kwi 19, 11:23

A ja przyznam, że będąc bardzo dalekim od popierania obecnej ekipy rządzącej, też jestem zdumiony tą akcją reklamową kina, które "wspiera nauczycieli". Faktem jest, że to jest forum kinowe, a nie polityczne, ale tego typu akcją kino opowiada się politycznie (i raczej idiotycznie) po jednej stronie. Czy takie akcje będą teraz zawsze, przy okazji każdego strajku (wspieramy policjantów, wspieramy pielęgniarki), czy też ten raczej nieprzemyślany pomysł skończy się na jednej akcji?
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

Powrót do Kino NH