Lilly napisał(a):W tym roku dla posiadaczy karnetów z poprzednich edycji festiwalu dostępna była specjalna oferta przedsprzedaży - dostałam maila na ten temat.
Jednak, niestety, nie moge w tym roku przyjechać, choć w 2006 już sobie nie odpuszczę!
Moje pytanie dotyczy więc tego, czy pozostanę na liście mailingowej i czy proponowane będą mi nadal oferty specjalne? Bardzo bym chciała by tak było
Pozdrawiam

)), ale jak komus zalezy, to na kazdy konkurs wejdzie...
)), ale jak komus zalezy, to na kazdy konkurs wejdzie...
czy to znaczy, że na konkursowe trudniej dostać się z karnetem niż bez niego???? A poza tym, to jeżeli nie wpuszczą cię do teatru to masz marne szanse dojść np do ery albo do akademickiego na filmeMWu napisał(a):a w zeszłym roku miałem karnet i bez problemu dostałem się nas wszystkie seanse.Nawet na konkursowe, więc chyba troszke przesadziłaś mała:)

mała napisał(a):Taaaa... No i mamy dodruk karnetow! Ja się bardzo cieszę że nowa sala kinowa będzie otwarta i w ogóle ale fakty są takie że ilość osób z karnetami na najbardziej oblegane seanse się zwiększy (myślę oczywiście o filmach konkursowych na które mimo że były wyświetlane 2 razy ciężko byłosię dostać!!!!). Nie no super że jest wielkie zainteresowanie festiwalem - bardzo to pochwalam ale karnety powinny pozostać towarem 'dla zainteresowanych'. Ja wxale nie wysłałam zgłoszenia i kasy pierwszego dnia (tylko 2 tygodnie później) a na karnet się załapałam. Ci co się spóźnili - o mój Boże bardzo mi przykro, ale to nie moja wina!!!! Z całym szacunkiem ale powinni zadowolić się biletem!!! Możecie sobie pisać że jestem zacofana i przewrażliwiona, że chodzi o to żeby festiwal się rozrastał itd... proszę bardzo!A ja i tak uważam że o nowych trzeba zabiegać a o starych i wiernych dbać! Zobaczymy czy szanowni organizatorzy dadzą sobie z tym radę w tym roku! Jeśli tak to zjem karnet za karę, jeśli nie to sama jeszcze nie wiem co zrobię ale bęzie mi przykro! Uffff! To tyle!
mt napisał(a):Lilly napisał(a):W tym roku dla posiadaczy karnetów z poprzednich edycji festiwalu dostępna była specjalna oferta przedsprzedaży - dostałam maila na ten temat.
Jednak, niestety, nie moge w tym roku przyjechać, choć w 2006 już sobie nie odpuszczę!
Moje pytanie dotyczy więc tego, czy pozostanę na liście mailingowej i czy proponowane będą mi nadal oferty specjalne? Bardzo bym chciała by tak było
Pozdrawiam
W takim razie tak będzie
 W takim razie będę jedną z pierwszych osób, które kupią karnet
 W takim razie będę jedną z pierwszych osób, które kupią karnet 
michał fetler napisał(a):kupie 2 karnety, kupie 2 karnety, kupie dwa karnety, KUPIE DWA KARNETY! tylko gdzie?! moze ktos chce zwrocic? blagam
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne