Przecieki programowe

Sprawy organizacyjne 15. MFF TNH
Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 6 lut 15, 16:12

W Kinie Nowe Horyzonty znalazłem anglojęzyczną ulotkę o tegorocznym festiwalu. Poza tym, co już wiedzieliśmy (Litwini plus Bartas, Garrel) zdradzono tam nową sekcję, a mianowicie #selfie:
self-portraits of filmmakers and videoartists. Shameless manifestations of self-expressions and self-absorption.
Czyli, jak rozumiem, będą takie Arirangi?

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 9 lut 15, 20:31

Zapowiadają się cudowne... przerwy na jedzenie :P
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 25 mar 15, 15:08

Ciekawe, czy w tej sekcji zobaczymy Jamesa Benninga.

nicker

Na forum od:
5 sie 11, 1:24

Post 7 kwi 15, 15:11

Newsweek napisał(a):W Berlinie Wojcieszek realizuje swoje kolejne projekty. Najnowszy, „Berlin Diaries", chce pokazać na Nowych Horyzontach. - To jest mój dziennik - mówi. - Sumuje to, co myślę o kinie, o sobie. To, co mi się w kinie najbardziej podoba: rzeczy bardzo osobiste, ekshibicjonistyczne wręcz - dodaje.
#selfie?

Franciszek

Na forum od:
30 lip 13, 20:01

Post 8 kwi 15, 9:51

nicker napisał(a):
Newsweek napisał(a):W Berlinie Wojcieszek realizuje swoje kolejne projekty. Najnowszy, „Berlin Diaries", chce pokazać na Nowych Horyzontach. - To jest mój dziennik - mówi. - Sumuje to, co myślę o kinie, o sobie. To, co mi się w kinie najbardziej podoba: rzeczy bardzo osobiste, ekshibicjonistyczne wręcz - dodaje.
#selfie?

#selfie czy nie, jakoś po zeszłorocznym filmie Wojcieszka mało interesuje mnie to, co myśli o kinie i o sobie, a już na pewno nie chcę oglądać ekshibicjonizmu w jego wykonaniu. Nawet mimo że Berlin.
I killed my father, I ate human flesh and I quiver with joy!

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 5 sie 15, 10:19

Zwykle pod koniec festiwalu były przecieki programowe na przyszły rok a tu cisza ? Nic jeszcze nie wiadomo ?

Powrót do Granica świtu