różowa chmurka napisał(a):niech ktoś mnie uświadomi jak wygląda sytuacja z koncertem Johna Cale'a ? będzie/ nie będzie
a i kiedy będzie można się zapoznać z dokładnym programem koncertów ?
husky napisał(a):ja też tak myśle
kg napisał(a):No więc zdradzę trochę planów. 26 lipca w Klubie wystąpi niesamowite trio UNFORGIVEN w składzie MIkołaj Trzaska, Peter Friis Nielsen /Norwegia/ i Peeter Uuskyla /Szwecja/ Ponadto w Klubie na pewno pokażą się NOCADEN, LILI MARLENE, POGODNO, podczas klubowych nocy będzie o wiele spokojniej - NOVIKA z BEats FRIENDLY People, LOCO STAR, 3D, Aquarium.
Sensacyjnie zapowiada się koncert Dona Conreaux 28 lipca w Kościele Ewangelickim - gościnnie oprócz Steva Turre, Mkołaja Trzaski wystąpi Phil Minton. Jutro dalsze szczegóły.
kg napisał(a):No więc zdradzę trochę planów. 26 lipca w Klubie wystąpi niesamowite trio UNFORGIVEN w składzie MIkołaj Trzaska, Peter Friis Nielsen /Norwegia/ i Peeter Uuskyla /Szwecja/ Ponadto w Klubie na pewno pokażą się NOCADEN, LILI MARLENE, POGODNO, podczas klubowych nocy będzie o wiele spokojniej - NOVIKA z BEats FRIENDLY People, LOCO STAR, 3D, Aquarium.
Sensacyjnie zapowiada się koncert Dona Conreaux 28 lipca w Kościele Ewangelickim - gościnnie oprócz Steva Turre, Mkołaja Trzaski wystąpi Phil Minton. Jutro dalsze szczegóły.
er napisał(a):Mam pytanie- gdzie mozna zamawiac bilety na Unforgiven, Pogodno, Masala etc. ... (?)... bo na stronie nie moge tego znalezc
husky napisał(a):Panie Krzysiu co z Patrycją.. będzie :>??
ma teraz nowy projekt z Oszibarack, dziś wieczorem w Trójce jest koncercik.. jeśli nic nie pomyliłem..
husky napisał(a):fajnie i jeszcze Kasia nocami och żyć nie umierać tylko do Cieszyna jechać
a ja bym chciała skromnie z polskich kapel Indios Bravos i/lub Akurat... ot żeby poskakać sobie dla odstresowania
husky napisał(a):moja wypowiedź była wołaniem o.. myslovitz:p mam nadzieje że ktoś na nie zareaguje:D ja chcę myslo!! wszyscy chcą:p a ten kto nie chce to niech milczy <lol>
Powrót do 5. - Przed FF NH 2005