Festiwalowa aplikacja?

Sprawy organizacyjne 15. MFF TNH
paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 14 lip 15, 13:01

Czy w tym roku będzie specjalna festiwalowa aplikacja na smartfony?

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 lip 15, 13:54

Tak, z informacji, które mamy z T-Mobile, wynika, że lada dzień powinna pojawić się już w sklepach.

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 24 lip 15, 11:59

Nie działa najważniejsza zakładka, czyli Moje Rezerwacje... Pokazuje brak wyników.

kamilD

Na forum od:
26 lip 13, 22:44

Post 24 lip 15, 12:13

na Androidzie rzeczywiście nie działa ta zakładka po ostatniej aktualizacji. Na iOSie po ostatniej aktualizacji koleżance aplikacja się wyłącza zaraz po włączeniu ;D

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 24 lip 15, 20:38

paNMieczyslaw napisał(a):Nie działa najważniejsza zakładka, czyli Moje Rezerwacje... Pokazuje brak wyników.

Mi działa, tylko... trzeba się wylogować i jeszcze raz zalogować :)
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

korez

Na forum od:
24 sty 05, 18:40

Post 8 sie 15, 13:19

Używam (za dużo powiedziane) festiwalowej aplikacji na iOS. Co roku (poza 2014) jest ten sam problem. Po wyświetleniu planszy powitalnej aplikację zwyczajnie wywalało w kosmos. Pomijam fakt, że aktualizacje do bieżących wersji są udostępniane przez T-Mobile na 1,2 dni przed Festiwalem. Z pewnością nikt z T-Mobile tego nie przeczyta (po mojej uwadze na oficjalnym profilu TM odpisali tylko, że usuną błędy-po wypuszczeniu łatki apka w dalszym ciągu wywalała), ale czy nie można byłoby dopracować aplikacji dużo wcześniej przed Festiwalem tak by w jego trakcie nie było niespodzianek?
Trochę w złym świetle stawia to sponsora tytularnego...
korez

Powrót do Granica świtu