dobre wychowanie

Sprawy organizacyjne. Bilety, karnety, noclegi, Wrocław.
Maja

Post 25 lip 13, 22:34

Przykro to stwierdzić, ale pani H. towarzysząca znanemu reżyserowi na "Niebiańskich żonach" też dała popis trzymając obute nogi na siedzeniu. Choć buty wyglądały ja kapcie, raczej chodziły po brudnej ulicy, po czym zostały wytarte w tapicerkę. Brud zostanie do wymiany tapicerki. Albo raczej wytrze się w ubranie kolejnego widza.

B .

Post 25 lip 13, 22:57

Oj, pierwszy raz w historii NH zdarzyło mi się autentycznie rozważać opuszczenie kinowego seansu i dokończenie filmu spokojnie w domu kiedy pojawi się na dvd. Rozumiem, że White Epilepsy to film dość trudny do oglądania, ale to moim zdaniem nie powinno być w żadnym razie wiązać się z jakimś przyzwoleniem na nieskrępowane rozmowy podczas seansu, byłbym w stanie przymknąć oko na jakiś komentarz rzucony co jakiś czas, ale szeptanie ciągnące się przez kilka minut? Bądźmy poważni...

d4b0

Na forum od:
30 lip 06, 23:12

Post 26 lip 13, 0:48

Właśnie mnie uświadomiono, że na senasie White Epilepsy to jakas znana piosenkarka - Monika Brodka - cały czas gadała i trzymała buty na zagłówku siedzenia.

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 26 lip 13, 0:52

Nie należy się krępować - upominać, upominać.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 26 lip 13, 7:24

d4b0 napisał(a):Właśnie mnie uświadomiono, że na senasie White Epilepsy to jakas znana piosenkarka - Monika Brodka - cały czas gadała i trzymała buty na zagłówku siedzenia.

Monika kto??
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

renoma

Post 27 lip 13, 0:50

Na spektaklu Kliniken, po przerwie, niektórzy widzowie radośnie zajęli inne (lepsze) miejsca niż na początku w myśl hasła - przecież nienumerowane. Niby nic, ale pewny niesmak pozostał.

No i rżenie w trakcie pierwszej, w cale nie zabawnej, części. No, ale z drugiej strony, raczej się słyszy utyskiwania, że polska publiczność teatralna jest zbyt powsiągliwa w okazywaniu emocji.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 27 lip 13, 5:36

psubrat napisał(a):
d4b0 napisał(a):Właśnie mnie uświadomiono, że na senasie White Epilepsy to jakas znana piosenkarka - Monika Brodka - cały czas gadała i trzymała buty na zagłówku siedzenia.

Monika kto??

ja się tylko zastanawiam, jak to możliwe, żeby w upale 30 stopniowym (a na sali tego dnia też nie było chłodno) nosić wełnianą czapkę... może tu tkwi przyczyna

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 27 lip 13, 7:56

bo to byla czapka widka

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 27 lip 13, 7:58

ewidentne przegrzanie

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 27 lip 13, 15:16

Oj tam oj tam, Bela Tarr czasem siedzi na sali kinowej w okularach słonecznych.

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:

Post 27 lip 13, 22:24

on nosi je co prawda na głowie, ale nieco powyżej oczu

Melomanka

Na forum od:
26 lip 10, 15:35

Post 27 lip 13, 23:25

Czyli słusznie napisano w dzisiejszym Metrze, że Monika Brodka robi swoje i nie ogląda się za siebie.

A wracając do meritum, rzeczywiście trzeba by w przyszłorocznych spotach zwracać uwagę na świecące wyświetlacze, bo to chyba naprawdę do ludzi nie dociera. Tylu ludzi trzyma wysoko swoje smartfony i pisze sobie SMS-y, chyba nie można im wszystkim zarzucić złej woli, tylko właśnie niewiedzę.

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 28 lip 13, 8:30

aszeffel napisał(a):on nosi je co prawda na głowie, ale nieco powyżej oczu

Tia, a Brodka może nie zakrywa uszu.

Melomanka

Na forum od:
26 lip 10, 15:35

Post 28 lip 13, 11:54

Dzisiaj zaraz po wyświetleniu spotu o wyłączeniu telefonu kilka osób wyciągnęło swoje smartfony czy inne komórki z dużym wyświetlaczem, bynajmniej nie po to, żeby je wyłączyć, tylko żeby skorzystać z wyszukiwarki albo napisać SMS - wiem, bo z jakiegoś powodu trzymały je na wysokości oczu. Paradoksalnie, ta prośba chyba wywołuje u niektórych reakcję "O, właśnie, a co tam w moim telefonie?"

Poprzednia strona

Powrót do Płonące uszy