Wawrzyniecprusky napisał(a):Dzięki za pomoc, Jarosz. Miałbym jeszcze pytanko natury praktycznej. Czy przed wejściem na wydarzenia muzyczne rzeczywiście sprawdzają karnetowiczom identyfikatory? I czy może ktoś orientuje się, czy możliwy jest kontakt z organizatorem, w celu spytania o możliwość dorzucenia nowej puli biletów ogólnodostępnych, gdyby kinomani nie wykupili wszystkich przysługujących im bilecików.
Wybaczcie zamieszanie, ale strasznie mi zależy na zobaczeniu Tomahawk i w ostateczności kupię karnet muzyczny, tyle, że średnio ekscytują mnie pozostałe koncerty.
Witam, włączając się do dyskusji chciałabym odpowiedzieć na Pana pytania. Przed wejściem rzeczywiście sprawdzane są identyfikatory. Każdy karnet jest nie tylko imienny ale również znajduje się na nim zdjęcie właściciela karnetu, przez co nie ma możliwości aby doszło do jakiejkolwiek pomyłki. Zwłaszcza na tak obleganych koncertach. Sprawdzane są również bilety ulgowe, to znaczy osoba z biletem ulgowym musi również okazać karnet filmowy. Stąd też odradzałabym zakup biletu ulgowego jeśli nie posiada Pan karnetu filmowego, ponieważ narazi się Pan jedynie na stratę finansową. Doceniam kreatywność w szukaniu możliwości wejścia na koncert ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że akurat te metody nie zadziałają. Niestety nie przewiduję nowej puli biletów do sprzedaży ale faktycznie może zdarzyć się, że ktoś nie pojawi się na koncercie czy też posiadacze karnetów filmowych nie będą zainteresowani udziałem w nim. W takim przypadku część biletów zostanie przerzucona do zwykłej sprzedaży. Niestety takie decyzje podejmowane są tuż przed koncertem, co jest zapewne problematyczne dla osób spoza Wrocławia, ale nie ma możliwości by przewidzieć takie rzeczy wcześniej. Nie mogę dać gwarancji, że jakiekolwiek bilety będą dostępne w sprzedaży przed koncertem - mogę dać jedynie nadzieję, że tak się zdarzy. Jeśli zaś chodzi o karnety muzyczne uprawniające do wejścia na wszystkie koncerty w Arsenale w tym również na Tomahawk, to chciałabym jedynie uczulić, że zostało ich naprawdę baaardzo mało.