Glosowanie przez internet

Sprawy organizacyjne. Noclegi, bilety, karnety, wolontariat.
MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 25 lip 12, 22:16

Probowalam zaglosowac na filmy konkursowe uzywajac kodu, ktory dostalismy przed seansem. Sprobowalam z kilkoma kodami z roznych filmow i za kazdym razem pokazuje mi sie, ze kod juz zostal wykorzystany (przynajmnije nie przeze mnie).
Slyszalam, ze inne osoby mialy podobny problem. Nie moge glosowac wysylajac sms-a, b nie mam polskiej komorki (to kolejny problem, mozna weryfikowac tylko polskie numery, proponuje cos z tym zrobic w przyszlym roku...)
MK

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 25 lip 12, 22:24

Też mnie to spotkało, przypuszczam, że serwer jest ustawiony na określoną liczbę głosów...
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

MK

Na forum od:

Post 25 lip 12, 22:28

Latwiej byloby glosowac logujac sie na stronie. w systemie i tak jest zapisane na jakim filmie kto byl. I tak najlepszy system to stare dobre karteczki, na ktore sie wpisywalo ocene
MK

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 26 lip 12, 0:58

Hm, to ciekawe. Czy możesz przesłać na admin@snh.org.pl przykład kodu, który nie zadziałał? Czy oddając głos byłaś zalogowana?

Masz rację, że lepiej byłoby pozbyć się karteczek z kodami i pozwolić głosować tym osobom, które zrobiły rezerwację, ale wtedy uniemożliwimy głosowanie biletowiczom. Jeśli wprowadzamy kody to ten system musi objąć wszystkich, bo inaczej karnetowicze mogliby oddawać po dwa głosy. W przyszłym roku spróbujemy to jakoś rozwiązać.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 26 lip 12, 1:12

Dodam jeszcze, że sprawdziliśmy właśnie i faktycznie w formularzu był pewien błąd, który polegał na tym, że przy wystąpieniu jakiegokolwiek błędu przy głosowaniu, zawsze wyświetlany był komunikat "kod wykorzystany". Teraz będzie się już wyświetlał adekwatny do błędu komunikat. Błędem może być źle wpisany kod, ale głos oddany po 24h od godziny seansu. Daj znać proszę, jaki teraz otrzymujesz komunikat o błędzie (jeśli otrzymujesz nadal).

MK

Na forum od:

Post 26 lip 12, 7:14

mozna glosowac tylko 24h h od seansu? to jest pewnie ten blad. Nie zauwazylam tekstu drobnym maczkiem na dole.... to w sumie szkoda, powinna byc mozliwosc glosowania do przedostatniego dnia festiwalu, wtedy mozna sobie te fimy przemyslec i ocenia sie inaczej.
MK

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 26 lip 12, 11:34

Rok temu było 6h, w tym wydłużyliśmy do 24h.
Uznaliśmy, że doba wystarczy by film sobie przemyśleć.

Powrót do Import/Export