maski napisał(a):jak sie rozpisze to trudno mnie opanowac.taka baba jestem, ale tylko do pisania(żeby mi zaraz ktoś nie napisał że Miriam - wolę uprzedzać fakty - nie lubię justyny pochanke - zalatuje komuną trochę ,a niby młoda -zeby miec moje poparcie musiałaby zlicitować pęk włosów na rzecz szpitala dla ofiar nieudanych samobójstw w... slupsku ) teraz jednak zachowam się jak dziecko i powiem ja chcę: The streets!!! bo zacznę płakac,a co ma do tego justyna pochanke?? pewnie umie zrozumiec ich teksty po angielsku((:

ja - tu wychodzi moja egocentryczna natrua - tez miaalm wiele propozycji (patrz strona poprzednia), jednak chyba zadna z owych rozwiazan nie bedzie brana pod uwage..a zal..:] moze chociaz T.love da sie przepchnac?;>
 ja - tu wychodzi moja egocentryczna natrua - tez miaalm wiele propozycji (patrz strona poprzednia), jednak chyba zadna z owych rozwiazan nie bedzie brana pod uwage..a zal..:] moze chociaz T.love da sie przepchnac?;> 

) wolelismy isc na film( nigdy dosc!!:) niz na koncert cuz kosztem porennego filmu, ale co tam.festiwal filmowy? a do klubu  kazdej nocy wpadalismy okolo 24, obowiązkowo tance łamance-tak szczerze to wole przyjsc sie poruszac niz stac w tłoku( scisk mi wystarcza przed wejsciem na projekcje), i z wzwiąsku z tym pyt. jakc dj bendą mnie zabawiac w tym roku -> ??  /Niewinni czarodzieje z imprezą po spiewie(...) marysi, byłi bardzo udani  w zeszłej edycji/ a co mnie czeka teraz?:))
) wolelismy isc na film( nigdy dosc!!:) niz na koncert cuz kosztem porennego filmu, ale co tam.festiwal filmowy? a do klubu  kazdej nocy wpadalismy okolo 24, obowiązkowo tance łamance-tak szczerze to wole przyjsc sie poruszac niz stac w tłoku( scisk mi wystarcza przed wejsciem na projekcje), i z wzwiąsku z tym pyt. jakc dj bendą mnie zabawiac w tym roku -> ??  /Niewinni czarodzieje z imprezą po spiewie(...) marysi, byłi bardzo udani  w zeszłej edycji/ a co mnie czeka teraz?:))

kg napisał(a):Jezu czlowiek sobie wypruwa. Gwiazdy ze Stanów sprowadza a oni o eMach i Aniach

sesese napisał(a):a tak na marginesie Akurat to ...
Kto z paskami spodnie nosi
Ha, ha, haczyk na bluzie
Robi często smutne oczy
I smutną ma buzię...
 -   i to na prawde nie jest zły pomysł....
     -   i to na prawde nie jest zły pomysł....

Powrót do 5. - Przed FF NH 2005