Wolontariat

Sprawy organizacyjne. Bilety, karnety, noclegi, wolontariat i inne.
Darius

Na forum od:
30 kwi 11, 17:52

Post 30 kwi 11, 18:01

Mam takie pytanie związane z kwestią wolontariatu. W którym miejscu pracują wolontariusze zajmujący się kolportażem gazety festiwalowej? Chodzą po wrocławskim rynku i ją rozdają? Byłem na ENH dwa lata temu i nie mogę sobie przypomnieć. I jeszcze jedno pytanie: Czy podczas kolportażu owych gazetek można rozdawać również ulotki niezwiązane z festiwalem? Przyznaje szczerze, pytam w związku z ewentualną szansą zarobienia poprzez rozdawanie innych ulotek na spokojne zameldowanie w Trio. Jeżeli tego typu ,,zagrywki" są jakoś szczególnie regulowane przepisami dotyczącymi wolontariuszy, czyli surowo zabronione, to czy ktoś mógłby polecić tańsze lokum niż Trio dla dwóch osób?

Pozdrawiam i oczekuję z niecierpliwością na pomocną odpowiedź.

Lila
Pani Kwatermistrz

Na forum od:
8 gru 08, 10:02

Post 4 maja 11, 8:16

Jeżeli jest Pan zainteresowany pokojem jednoosobowym lub dwu, to Trio z pewnością jest najtańszym obiektem noclegowym we Wrocławiu. Są oczywiście tańsze opcję ale w pokojach wieloosobowych tzn. 8,12,6 itp. cena w tym wypadku wynosi 30-40 pln
Pozdarwiam
Lila

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 4 maja 11, 10:50

dzisiaj (za 10 minut) rozpoczyna się nabór wolontariatu

http://www.enh.pl/aktualnosci.do?id=1415

zus

Post 25 maja 11, 21:05

Link do strony, gdzie mozna sie zalogowac aby moc wypelnic formularz zgloszeniowy na wolontariat nie dziala. Pojawia sie komunikat Error. Czy ktos inny tez ma takie problemy, czy to byc moze moje lacze? Z gory dzieki za pomoc!

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 25 maja 11, 22:41

u mnie działa

anja

Post 31 maja 11, 12:36

To raczej problem z łączem. U mnie też działa.] Powodzenia:)

anja

Post 31 maja 11, 12:39

INFO DLA SPÓŹNIALSKICH - pozostało jeszcze tylko 10 godzin i 20 minut do złożenia aplikacji... do dzieła:)

krzychh@op.pl

Post 3 cze 11, 18:27

witam, napisalem bardzo waznego dla mnei maila na adres wolontariatu pod adres "wolontariat@snh.org.pl" jednak nikt (p. kasia?) mi nie odpowiedzial. Bardzo prosze o przeczytanie mojej wiadomosci.
Krzysiek

wolontariat

Post 4 cze 11, 3:40

Witam,
odpowiedź została wysłana na podany przez Pana adres mailowy.
Pozdrawiam:)

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:
8 kwi 08, 22:31

Post 13 cze 11, 17:23

Witam,
W dniu jutrzejszym o godz. 14:00 zostaną rozesłane wyniki rekrutacji na tegoroczny Wolontariat Nowe Horyzonty 2011.
Koordynator do spraw wolontariatu.

gortopik

Na forum od:
20 cze 10, 9:49

Post 8 lip 11, 15:27

czy wolontariusze będę mieli darmowy wstęp na wszystkie filmy (w tym Pinę i film otwarcia) oraz koncerty w Arsenale?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 8 lip 11, 22:31

gortopik: wolontariuszy jest 250. Cieszyę się, że tak wiele osób chce bezinteresownie pracować dla innych. Dziękuję Wam za to. Musisz napisać maila: wolontariat@snh.org.pl i otrzymasz odpowiedź o zasadach wchodzenia wolontariuszy na festiwalowe pokazy i koncerty (wstęp bedzie wolny). Z pewnością będą problemy z seansami otwarcia i zamknięcia festiwalu, gdyż na te pokazy zaprosiliśmy festiwalowych partnerów, sponsorów i patronów medialnych, którzy pomagają organizować nam festiwal. Moja dobra rada: aby odtsc się na otwarcie i zamknięcie nalezy zaczekać przd salą nr 1 w Heliosie do konca oficjalnych części, sporo osób nie zostaje na pokazach. Wówczas bez problemu mozna zająć wolne miejsce.

Do zobaczenia we Wrocławiu,

Roman Gutek

elbereth

Na forum od:
2 sie 11, 11:46

Post 2 sie 11, 12:16

Witam,

chciałabym się dowiedzieć, czy filmik dedykowany wolontariuszom 11. edycji MFF NH będzie w jakiś sposób udostępniony? Bardzo chętnie obejrzałabym go raz jeszcze, powiedziałabym nawet, że jest to jeden z moich ulubionych filmów festiwalowych. :wink: Podobnie, jeśli chodzi o poprzednią edycję festiwalu - czy ktoś wie, gdzie można oba te filmy znaleźć?

Z góry dzięki!
Life has a gap in it. It just does. You don't go around trying to fill it like a lunatic.

Powrót do Czas, który pozostał