chinaski napisał(a):Szaleństwo!! A "Mężów" czasem nie będzie?
eliska napisał(a):skąd Wy bierzecie te informacje tyle do przodu....rzecz jasna wdzięczna jestem))...choć canalu plus nie mam , wiec pozostaje mi cyfra plus
Jarosz napisał(a):A na forum między innymi moje i Querelle'a wyrazy zdegustowania i rozczarowania tym dziełem
Jarosz napisał(a):Równie błyskotliwym Nightwatching??? Przecież tego się nie dało oglądać!
marco napisał(a):Siostry - reż. Eleonore Faucher - HBO 20.04 godz. 21.45 (drugi film reżyserki "Jedwabnej opowieści" - zwycięzcy konkursu ENH - sentymentalno-gorzka podróż bohaterki - 30-letniej francuskiej reżyserki do dzieciństwa, w którym wychowywana była wraz z dwoma siostrami przez matkę o włoskich korzeniach, nie znając tajemniczego ojca, który odszedł
tangerine napisał(a):marco napisał(a):Siostry - reż. Eleonore Faucher - HBO 20.04 godz. 21.45 (drugi film reżyserki "Jedwabnej opowieści" - zwycięzcy konkursu ENH - sentymentalno-gorzka podróż bohaterki - 30-letniej francuskiej reżyserki do dzieciństwa, w którym wychowywana była wraz z dwoma siostrami przez matkę o włoskich korzeniach, nie znając tajemniczego ojca, który odszedł
Czy ten film był na festiwalu w Polsce ? Nie sądzę, żeby był bardzo słabszy od debiutu, a na pewno był to debiut bez skazy.
Powrót do O filmach na dużym i małym ekranie