Jeżeli  i w tym roku będą takie zaspoły jak myslovitz,ckod będzie supero. Poleciłbym bardzo grupe z Poznania "snowmen". Grają bardzo ciekawą muzyke, towarzyszą im przy koncertach  wizualizacje świetnie wkonponowanie w piosenki (coś bardzo cieszyńskiego chyba ??). Z zespołów hmmmm futro,husky(z Patrisią),smolik z miką.. wieczorami w namiocie klubowym by się przydali
 Jeżeli  i w tym roku będą takie zaspoły jak myslovitz,ckod będzie supero. Poleciłbym bardzo grupe z Poznania "snowmen". Grają bardzo ciekawą muzyke, towarzyszą im przy koncertach  wizualizacje świetnie wkonponowanie w piosenki (coś bardzo cieszyńskiego chyba ??). Z zespołów hmmmm futro,husky(z Patrisią),smolik z miką.. wieczorami w namiocie klubowym by się przydali  Z dynamicznych koncertowych zespołów to może Kombajn do zbierania kur po wioskach , wydali własnie bradzo dynamiczną płyte "ósme piętro" a dwa lata temu zdaje się zostali nagrodzenie na fesiwalu w Węgorzewie. Co jeszcze może Pati Yang..eM, Negatyw też by pasowało... jest tyle zespołów że oraganizatorzy nie powinni mieć z tym problemów... chyba że chcą zaszaleć i sprowadzić placebo lub radiohead
 Z dynamicznych koncertowych zespołów to może Kombajn do zbierania kur po wioskach , wydali własnie bradzo dynamiczną płyte "ósme piętro" a dwa lata temu zdaje się zostali nagrodzenie na fesiwalu w Węgorzewie. Co jeszcze może Pati Yang..eM, Negatyw też by pasowało... jest tyle zespołów że oraganizatorzy nie powinni mieć z tym problemów... chyba że chcą zaszaleć i sprowadzić placebo lub radiohead  (wiem wiem to raczej nie na poleskie warunki finansowe:p) Ale przydał by się jakiś zespół z zagranicy !! taki który dał by jeszcze większego kopa :p yet,killers,notwis, mum, sigur dobra rozmarzyłem się :] chociaż na na gabin oraganizatorów było by stać :p tak żeby w jakąś noc można było poświrowac pod namiotem
 (wiem wiem to raczej nie na poleskie warunki finansowe:p) Ale przydał by się jakiś zespół z zagranicy !! taki który dał by jeszcze większego kopa :p yet,killers,notwis, mum, sigur dobra rozmarzyłem się :] chociaż na na gabin oraganizatorów było by stać :p tak żeby w jakąś noc można było poświrowac pod namiotem  ) Jak widzicie jest mase kapeli... tylko kasy brak
) Jak widzicie jest mase kapeli... tylko kasy brak  na pewno świetnym pomysłem są koncerty z dvd, tylko zdaje mi się że godziny w których były wyświetlane przed rokiem były zbyt wczesne :/ nie dawały takiego efektu jak by były poźniej... i ludzi było mało bo jeszcze plątali się po mieście zafascynowani dzienną dawką filmów
 na pewno świetnym pomysłem są koncerty z dvd, tylko zdaje mi się że godziny w których były wyświetlane przed rokiem były zbyt wczesne :/ nie dawały takiego efektu jak by były poźniej... i ludzi było mało bo jeszcze plątali się po mieście zafascynowani dzienną dawką filmów  ) zobaczymy jak to będzie w tym roku :p
) zobaczymy jak to będzie w tym roku :p
 Pozatym nie wyobrażam sobie innej muzyki po 24 niż taneczna, od każdej innej mając na karku dzień pełen wrażeń filmowych, co tu nie mówić ale filmy robią swoje i troszkę wymenczają -można zasnąć. Chyba że chcesz namiot klubowy przerobić w wielką sypialnie :p A ludziom się chyba zawsze podoba, zawsze jest pełny ludzi
 Pozatym nie wyobrażam sobie innej muzyki po 24 niż taneczna, od każdej innej mając na karku dzień pełen wrażeń filmowych, co tu nie mówić ale filmy robią swoje i troszkę wymenczają -można zasnąć. Chyba że chcesz namiot klubowy przerobić w wielką sypialnie :p A ludziom się chyba zawsze podoba, zawsze jest pełny ludzi  Pozdrawiam Cię
 Pozdrawiam Cię

Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!
kg napisał(a):Drodzy Jak sami widzicie - ile osób tyle zdań i jeszcze więcej pomyslów. Co do muzyki tanecznej jak kto woli, choć niektórzy wolą to nazywac muzyka klubową - to niestety jak zauważyl Husky zdecydowana większość /od 2 do 3 tysięcy każdego wieczoru/ chce jednak czegoś lżejszego. Ale jak sami pamiętacie Klub w zeszlym roku proponowal bardzo różnorodny program koncertów. W tym również nie zabraknie wielu różnych zjawisk muzycznych. Na razie moge tylko potwierdzić, że uslyszymy i zobaczymy Ściankę, fantastyczna wokalistkę węgierską Erzi Kiss, super grupę /40 osób skladu/ z Japonii Shibusashirazu Orchestra - reszta jest w trakcie negocjacji. Wasze pomysly są pilnie sluchane a raczej czytane i na pewno częściowo zostaną zrealizowane. /niektóre bardziej fantastyczne trochę później/

))
))

AAA co coś się nie podoba!!?? CKOD jeszcze bym przebolał z tą opinią ale Lenny Valentino to zbyt zajebiste żeby z "bluźnieracmi" na ten temat debatować. A Kombajnu mogę się założyć że w życiu nie słyszałeś razem z Rogerem...acephale napisał(a):Opamiętajcie się z tym programem: jakieś kombajny, lenny walentino, CKOD (jezu, a co to? przylizane potwory!!)
Gimnazjalna wrażliwość!
Ostatnie zdanie najbardziej sensowne, co tak się uwziełeś na nasze propozycje... które o ile sobie przypominam w ubiegłym roku były bardzo podobne. Nie wiem kto tą "estetykę" wyznaje... może zaproś Franka Sinatre :]Roger Karmanik napisał(a):To raczej problem wyznawanej estetyki a nie blużnierstw. O gustach się coś tam .... (zapomniałem co), ale gadać przecież trzeba. AntyPropaganda na nastawni: lenny to jednak nic dobrego, a CKOD to już tandeta zakrapiana kiczem.
Z drugiej strony wcale nie muszę tam leźć

husky napisał(a):Ja jednak będę nadal wiercił temat "snowmenu" http://www.wstarymkinie.iq.pl/index.php ... 502snowman
Wydaje mi się że to nie jest mieszanka wybuchowa, pasuje klimatycznie do skalpela....
 )...
)...Powrót do 5. - Przed FF NH 2005