megi83 napisał(a):No ale jeśli ktoś chadza tylko do Heliosa gdzie można zamarznąć i ogłuchnąć no to cóż...
_che_ napisał(a):O wszystkich superlatywach już chyba napisałem. Jeśli chodzi o jedyną rzecz, która naprawdę przeszkadzała w odbiorze filmów, była naprawdę fatalna jakość dźwięku w kinie NOT. Byłem wprawdzie tylko na jednym filmie (bo grano tam sezon), ale głośniki pod ekranem naprawdę bardzo ograniczyły odbiór. Wiem, że NOT był dodatkowo, ale uważam że jeżeli na pozostałych projekcjach było podobnie to te dzieła bardzo wiele straciły.
chinaski napisał(a):W przyszłym roku już go nie będzie. Zarówno na festiwal jak i jako sala zastępcza dla kina Warszawa na czas remontu jest tylko obiektem tymczasowym.
miecznik napisał(a):Zawsze może jeszcze Gutek postarac się o Multikino w Arkadach - 10 sal to 10 dodatkowych seansów! Ale pewnie to hardcorowy pomysł, aby festiwal był w Galerii Handlowej. Choc z drugiej strony Arkady nie są typowym molochem supermarketowym, to bardziej elitarna galeria niż inne (mniejszy wybór i droższe sklepy). No i blisko Dworca! Można iśc na seans tuż na 2-3 godziny przed planowanym odjazdem.
ayya napisał(a):I wydaje mi się, że ta klima w Heliosie na początku była jakaś mroźna, potem jakby dostała zadyszki i w ostatni weekend na salach było za ciepło, a przynajmniej na tych, na których ja byłam.
Grzes napisał(a):Capitol nie "zostanie" (ze względu na cokolwiek), bo będzie w remoncie (co ktoś zauważył powyżej).
Powrót do 10. - Pieśni z drugiego piętra