Mleczarnia - kogo wy tam zatrudniacie?

Filmidło - powidło. Ogłoszenia, anonse, apele, protesty.
cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 29 lip 10, 20:32

Przez kilka lat Mleczarnia była moim ulubionym miejscem pożywiania się, szczególnie śniadaniowym. W tym roku miałem zamiar kontynuować tę tradycję. Jednak po występie jednej z pań obsługujących, która, nie zważając na to, że czekamy, by przyjęła zamówienie, rozmawiała ze swoimi znajomymi o tym, iż klienci zazwyczaj gapią się na jej, cytuję: cycki (na co jeden z tychże znajomych odrzekł, że w takim razie on będzie patrzył na jej tyłek) stwierdziłem, że nie mam zamiaru wysłuchiwać takich i tym podobnych zwierzeń. Jakieś standardy jednak obowiązują.

mixy

Post 30 lip 10, 0:27

Też się kiedyś bawiłam w miejsca z klimatem .
Prawda taka że mniej się człowiek nawku**** w kfc.
Potem ta "dowcipna" obsługa z Mleczarni tłumaczy się że nie są w stanie obsłużyć tak wielu osób.
Ja tam się nie pojawiam od roku. Mam dwa powody - drogo i niedobre.

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 30 lip 10, 0:29

A gdzie dobre i taniej?
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

mixy

Post 30 lip 10, 1:25

Dobre i taniej w Czeskim filmie. Ale tam się po 20 naczekać trzeba i piwniczny klimat.

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 2 sie 10, 18:57

dobrze, że ktoś założył taki temat

mnie podczas tego festiwalu wkurzyła najbardziej pewna młoda dziewczynka z mleczarni, w długich ciemnych włosach, która na pytanie starszego pana o to czy może zanieść jego zamówienie do stolika, odpowiedziała - nie mam takiego obowiązku

szczyt!

sam też stałem się ofiarą jej chamstwa - na pytanie ile będę czekał na śniadanie twarożkowe, odpowiedziała - a ile czeka się na ugotowane jajko? po czym na śniadanie czekałem 45 minut :)

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 2 sie 10, 20:17

Nie wiem co Wy widzieliście w tej mleczarni. Gdzieś napisałem, że to lans i nic więcej. Lepiej pójść do sklepu, kupić bułkę i giętą albo serek jak ktoś jest wegetariański, i spożyć na lambadzie w drodze lub na ławce.
drogie lokale z chamską obsługą zasługują jedynie na stwierdzenie "Do Bydgoszczy będę jeździł..." - jak u Barei;-)

piagizela

Post 2 sie 10, 22:55

chinaski- totalnie. dom handlowy feniks, najlepsze rogaliki, w miarę tanio (na pewno taniej niż w żabce) i za każdym razem jest się na rynku. Czyli potem mówię: wcale nie siedziałam ciągle w kinie, codzinnie byłam w centrum i podziwiałam ratusz!
A obsługa niesamowice miła, co ma minusy. ekspedientka o złotym sercu zapakowała wszystko pewnemu staruszkowi do torby i starnnie wytłumaczyła mu, ile mu zostało pieniędzy. pięc mintu to trwało.

Melomanka

Na forum od:
26 lip 10, 15:35

Post 24 lip 12, 20:03

piagizela napisał(a):A obsługa niesamowice miła, co ma minusy. ekspedientka o złotym sercu zapakowała wszystko pewnemu staruszkowi do torby i starnnie wytłumaczyła mu, ile mu zostało pieniędzy. pięc mintu to trwało.

Z czarnymi włosami do ramion, pytająca o "grosiczek"? :-)

Polecam bar na Placu Solidarności, żurek kosztuje kilka złotych, jest bardzo dobry i zaskakująco sycący - lepiej nie zamawiać od razu zupy i drugiego dania, bo potem trudno to zmieścić :-)

Fit Apetit na Antoniego ktoś sprawdzał? Z cennika podanego na stronie wynika, że jest taniej niż w moim ulubionym Salad Story (ulubionym pod względem smaku, nie cen), choć nie wiem, czy tam też można się najeść małą sałatką.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 14 lip 13, 15:30

Wydzieliliśmy ostatnie posty do nowego tematu:

Smak curry - polecamy wrocławskie knajpki >
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

andolando

Na forum od:
21 maja 16, 15:41

Post 24 maja 16, 22:23

Oj takie sytuacje mają miejsce, często ludzie się dziwią, ale to wina jest moim zdaniem pracodawcy, gdyby nie oszczędzał na pracownikach to miałby wysoki standard. Mój kolega prowadzić chce coś takiego jak Znakomite http://mariatreder.pl biuro rachunkowe Chwaszczyno dobra jakość usług księgowości i rachunkowości i tam nie dość że pracujący ludzie są doświadczeni to mają pasję do tego co robią.

Powrót do O wszystkim innym