Tajemnice Oil City

Filmy 10. ENH - wypowiedz się!
Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 27 lip 10, 22:05

To już parę dni minęło, a coś nikt nie pisze. Czyżby nikt nie widział? Jeśli tak jest rzeczywiście, to żałujcie, bo dokument ten jest dokładnie taki, jak zespół, który opisuje - radosny, dowcipny, energiczny, po prostu rockandrollowy.

Swoją drogą już wiem, czego będę słuchał po festiwalu - jeśli lubisz Nocną Zmianę Bluesa, ale uważasz, że mogliby grać trochę ostrzej, Dr Feelgood to zespół dla Ciebie! :)

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 27 lip 10, 23:32

Znakomity film. Mnie w ogóle ciekawi temat zespołów, które były tuż tuż od nieśmiertelności, a z jakichś powodów im się nie udało. Temple'owi, jak zwykle, temat wyszedł znakomicie.

med

Na forum od:
29 lip 08, 21:11

Post 1 sie 10, 22:45

Znakomity film. Świetna muzyka, zjawiskowi muzycy a do tego genialny montaż materiału filmowego. O wiele lepszy niz "All tommorow parties"

sywlia

Na forum od:
7 sie 07, 15:34

Post 3 sie 10, 19:50

podzielam pozytywne opinie, i to że fajnie wmontowano wstawki akcji z filmów gangtsterskich dodało tempa i dynamiki, a muzyka wnosiła wiele energii, całkiem ciekawe odkrycie muzyczne dla mnie, jeden z nielicznych filmów z pozytywnym "wydźwiękiem"

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 4 sie 10, 0:20

ja nie wiem czy Takemnice OC sa lepsze od ATp. sa zupelnie inne, Atp oddaje klimat rockowego festiwalu zmontowanego z materialu nakreconego przez wiele róznych osob. Tajemnice Oil city bardziej sie skupia na inncyh sprawach. dzisiaj juz chyba nic sensownego nie napisze.
cdn.
MK

Powrót do 10. - Każdy ma swoje kino