waszkas napisał(a):Szokujacy, zabawny ( nie dla wszystkich) i niegłupi. 5/6. Polecam
waszkas napisał(a):PS. Zastanawiam się dlaczego ludzie wychodzą z seansu już po kilku minutach. Przecież nigdzie ich juz nie wpuszczą. Nie lepiej posiedzieć i zobaczyć do końca, co reżyser chce nam przekazać?
eliska napisał(a):przekaz jest zawarty najbardziej w teatralnym tekście jednego z bohaterów-dość łatwy do interpretacji i na końcu ..nie bardzo bym chciała teraz wchodzić w szczegóły ...żeby nie psuc tym ,którzy widzieli
onjest napisał(a):Niebezpieczne jest to, że bohaterowie są w stanie zabić swojego guru, barda, przewodnika (on wyśpiewuje ich credo).
eliska napisał(a):to film próbujący nami wstrząsnąć -takie ostrzeżenie...
eliska napisał(a):dla mnie twarze maski nie były oznaką śmieciowości a raczej teatralności ,co potwierdził teatralny tekst w dalszej czesci... wskazówka jak mam to odbierać..ale tak ja to odczytałam nie wiem czy taki był zamiar
About this record
Handmade (and hand-filthed!) sleeves! Original soundtrack to the Major Motion Picture.
Limited copies signed (vandalized?) by director Harmony Korine.
CD covers are also handmade and are different from the 7" sleeves.
MK napisał(a):przepraszam, zwracam honor, sciezka zostala wydana przez DRag City wlasnie
Powrót do 10. - Każdy ma swoje kino