Jarosz napisał(a):marco napisał(a):Chciałbym ostatecznie potwierdzić , że po ostatnim seansie - (pasmo 22.00) we wszystkich obiektach "kinowych" będzie można dokonać rezerwacji na następny dzień, oczywiście zgodnie z regulaminem po 24.00. Tzn, czy w sytuacji w której utworzą się kolejki do rezerwacji, wszystkie osoby chcące to uczynić będą miały taką szansę przed zamknięciem obiektów. Jest to według mnie zasadnicze pytanie dla osób które nie będą miały swojego laptopa na festiwalu, a oglądają często po 5 filmów dziennie i chciałyby mieć prawie 100% pewność, że zarezerwują sobie wejście na zaplanowane filmy.
Dołączam do pytających. Próbowałem przetestować rezerwowanie przez komórkę, ale mój nie najnowszy model co najwyżej wyświetla plan projekcji - niczego nie mogę w demonstracyjnej aplikacji zarezerwować ani odwołać, bo pokazuje się błąd, a zatem chciałbym rezerwować po ostatnim seansie w obiektach festiwalowych (i nie być zmuszanym po północy pielgrzymować z Capitolu czy NOT-u do Arsenału).
waszkas napisał(a):Myślicie, że wejściówki rozejdą się już 21? Kiedy będziecie je odbierać?
Ja chyba zdecyduję się pojechać dzień wcześniej żeby mieć pewność, że wejściówki jeszcze będą.
chinaski napisał(a):Da radę eliska:-). A czemu zresztą ma sprostać? Ma się dobrze bawić i cieszyć festiwalem.
Ale ten film z czaszkami to nie, nie..
Thane napisał(a):Ja powiem tyle co wiem, odbieram sobie zawsze karnet i wejściówkę dzień wcześniej (w tym wypadku 21), wtedy tłoku nie ma i możesz być pewny, że dostaniesz to po co przyjechałeś.
waszkas napisał(a):Thane napisał(a):Ja powiem tyle co wiem, odbieram sobie zawsze karnet i wejściówkę dzień wcześniej (w tym wypadku 21), wtedy tłoku nie ma i możesz być pewny, że dostaniesz to po co przyjechałeś.
Tak zrobię. Rok temu nie zdążyłem, więc w tym musi się udać. Wybieram się na Enter the Void. Myślę, że chętnych na ten film będzie trochę mniej i szanse są duże.
Jarosz napisał(a):Próbowałem przetestować rezerwowanie przez komórkę, ale mój nie najnowszy model co najwyżej wyświetla plan projekcji - niczego nie mogę w demonstracyjnej aplikacji zarezerwować ani odwołać, bo pokazuje się błąd (...)
Strator napisał(a):d4b0 napisał(a):Mam pytanie odnosnie dzialania systemu ezerwacji w telefonie komorkowym - obecnie korzstajac z tej strony z komputera po kliknieciu na dany seans zmniejsza sie ilosc dostepnych miejsc. Tymczasem w telefonie komorkowym ta ilosc sie nie zmnienia, rezerwacja nie jest niczym potwierdzona. Czy to jest poprawne dzialanie? Korzystam z przegladarki Opera Mini 5.1.
Tak, to tylko demo. Po kliknięciu nic się nie dzieje. O północy w nocy ze środy na czwartek wszystko będzie działało jak należy, bez obaw. To jest bardzo prosta wersja aplikacji, musi działać na wszystkich komórkach, sprawdzaliśmy z bardzo starymi modelami.
Tak, to tylko demo. Po kliknięciu nic się nie dzieje. O północy w nocy ze środy na czwartek wszystko będzie działało jak należy, bez obaw. To jest bardzo prosta wersja aplikacji, musi działać na wszystkich komórkach, sprawdzaliśmy z bardzo starymi modelami.
chinaski napisał(a):Nie. Jakoś nie mam przekonania do tych włoskich przebojów..Nawet w Jego wykonaniu.
MK napisał(a):jak sie okazuje mam 46 punktów (AK tez),bo nie pojawilismy sie na jutrzejszym pokazie Gasienicy.. czy ktos moze to naprawic? bo my jednak zamierzamy sie pojawic na tym seansie
Powrót do 10. - Czas, który pozostał