Thane napisał(a):Jest szansa na Capitol? Na stary, dobry Capitol?!
aszeffel napisał(a):tak, pewne na mur, dawne kino Atom - teraz sala NOT (Naczelna Organizacja Techniczna:), ul. Piłsudskiego 74
doktor pueblo napisał(a):A czy udało się jakoś poprawić jakość projekcji w tym kinie? Na wymianę krzesełek to nawet nie liczę (choć jest koszmarnie mało miejsca), ale może przynajmniej jest lepszy system nagłośnienia? Bo jak tam byłem ostatnim razem to była tragedia - nic nie było słychać :-/
doktor pueblo napisał(a):Byłem już po przejęciu przez Odrę (na przeglądzie kina indonezyjskiego w październiku, później chyba też, ale nie jestem pewien). Kwestia obić foteli nie była kluczowa, raczej miejsca na nogi, więc jeśli fotele są ustawione jak były, to jest kiepsko. No i dźwięk był bardzo zły.
chinaski napisał(a):Byłem tam dzisiaj. Bez szału, na dodatek fotele po bokach w rzędzie środkowym zdemontowane. Długonogie/dzy będą mieć ciężko. Jednak klimat pozostał - stare, wysłużone kino. Ale jak ktoś tam trochę kina na najwyższym poziomie wchłonął (czy to za Atomu czy obecnie), to da radę. Zresztą - wszyscy Festiwalowicze zawsze dają radę. Co by się nie działo.
Powrót do 10. - Czas, który pozostał