kasztanooka napisał(a):przepraszam z góry za moje pytanie, jeśli jest nie na miejscu, ale zastanawiałam się, czy możliwe by było odbycie wolontariatu w niepełnym zakresie dni - bardzo chciałabym zostać wolontariuszką, niestety z powodu wcześniej zaplanowanego wyjazdu miałabym czas tylko w terminie 21-28 lipca. czy istniałaby taka możliwość?
Anonymous napisał(a):Witam, mam pytanie o rubrykę "wykształcenie" w aplikacji wolontariackiej: jeśli w tym roku zdawałem maturę, a wyniki zostaną ogłoszone dopiero w czerwcu, mam zaznaczyć "podstawowe" czy "średnie"?
Dodam, że mam już świadectwo ukończenia liceum (eksternistycznie), brakuje mi tylko świadectwa dojrzałości.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
ashpopiel napisał(a):Wierzę, że matura poszła dobrzedlatego sugeruje zaznaczyć w aplikacji wykształcenie "średnie".
lyzeczkadocukru napisał(a):Czy osoby, które nie mają doświadczeń przy organizacji wydarzeń kulturalnych też mogą zostać wybrane?
keats napisał(a):witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, w jakim charakterze pracuje się przy obsłudze konkursu festiwalowego, bo właśnie tym mam się zająć w tym roku, pozdrawiam
julcia napisał(a):Jeśli koncert równa się wydarzeniu muzycznemu, wówczas jasno możemy przeczytać: "W zamian za pomoc przy obsłudze festiwalu otrzymasz imienny karnet uprawniający do 35 bezpłatnych wejść na pokazy filmowe lub koncerty w Klubie Festiwalowym (...)"
Ale najlepiej, jakby nasze niepewności rozstrzygnęła ashpopiel.
Ashpopiel - prosimy
julcia napisał(a):Jeśli koncert równa się wydarzeniu muzycznemu, wówczas jasno możemy przeczytać: "W zamian za pomoc przy obsłudze festiwalu otrzymasz imienny karnet uprawniający do 35 bezpłatnych wejść na pokazy filmowe lub koncerty w Klubie Festiwalowym (...)"
Ale najlepiej, jakby nasze niepewności rozstrzygnęła ashpopiel.
Ashpopiel - prosimy
Powrót do 10. - Czas, który pozostał