WOLONTARIAT

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
ana p.

Post 21 cze 08, 19:34

Witaj dorotes! wygląda na to, że będziemy razem współpracować:) pozdrawiam:)

apsara

Post 21 cze 08, 22:03

malina: 15lipca, tak mialam w ejlu - tez jestem w centrum :)

dorotes

Post 26 cze 08, 11:06

ana p. napisał(a):Witaj dorotes! wygląda na to, że będziemy razem współpracować:) pozdrawiam:)

To pięknie ;). Skąd jesteś ana? Pierwszy raz? No cóż... ja jestem laikiem i wszystko co zastanę na miejscu to wielka niespodzianka. Nie mogę si ę doczekać :D

ana p.

Post 1 lip 08, 19:06

też jadę 1 raz:) jestem z Rzeszowa, a Ty?? także do zobaczenia 11 lipca we Wrocku:) pozdrawiam:)

jj

Post 1 lip 08, 19:45

O, Rzeszów? Ja też!! I też jadę po raz pierwszy!! Może się znamy?;> Chodziłam do I LO. Na imię mam Jola:)

niepogoda

Na forum od:
10 cze 08, 13:26

Post 2 lip 08, 16:06

pytanie mam. czy ten nasz cały wolontariatowy karnet daje nam wolny wstęp także na koncerty w arsenale?

dorotes

Post 2 lip 08, 18:48

Z Torunia. Może ktoś jeszcze z tych okolic ;)

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 3 lip 08, 10:09

niepogoda napisał(a):pytanie mam. czy ten nasz cały wolontariatowy karnet daje nam wolny wstęp także na koncerty w arsenale?

Tak, daje, tyle że czasem trzeba poczekać aż wszyscy biletowi wejdą, bo "na wolne miejsca".
I got the ebb, I got the flow.

smak.kawy

Na forum od:
24 lip 07, 20:32

Post 12 lip 08, 10:03

mam pytanie, ponieważ do tej pory nie dostałam żadnego maila o spotkaniu dla wolontariuszy Celuloidu: kiedy jest spotkanie organizacyjne?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 12 lip 08, 13:53

smak.kawy: napisz pod adres: wolontariat@snh.org.pl. Ja tez zapytam, ale teraz śpieszę się do radiowej Trójki:-)

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:
8 kwi 08, 22:31

Post 12 lip 08, 15:52

Spotkanie informacyjne dla grona wolonatriuszy ENH sklepu "Celuloid' odbędzie się 16 lipca o godz. 12.00 w Centrum Festiwalowym.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel
Koordynator do spraw wolontariatu.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lip 08, 17:15

Pani Kasiu,

dziekuję za szybką odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 14 lip 08, 15:00

PILNIE POSZUKIWANI Wolontariusze,
z powodu nagłej rezygnacji kilku osób proszę o szybki kontakt wolonatriuszy z listy rezerwowej na maila: wolontariat@snh.org.pl

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

Guinness

Na forum od:
14 maja 08, 7:54

Post 15 lip 08, 17:27

hej wszystkim, dziś się dowiedziałam że jestem w Arsenale, macie już jakieś organizacyjne informacje?

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 20 lip 08, 11:41

PRAWA OGÓLNE PRZYSŁUGUJĄCE KARNETOWI WOLONTARIUSZA

- Identyfikator upoważnia do wejścia na dowolny pokaz, film niemy z muzyką na żywo, wydarzenie specjalne, koncert w Klubie Festiwalowym oraz zajęcia miejsca, które nie zostanie wykorzystane przez uczestników i gości festiwalowych.
- Niewywiązanie się z obowiązków wolontariatu spowoduje unieważnienie identyfikatora.
- Identyfikator nie upoważnia do rezerwacji miejsc.
- Identyfikator upoważnia do wejścia do Klubu Festiwalowego.
- Identyfikator jest imienny i nie można go odstępować.
- Nie będą wydawane duplikaty identyfikatorów.

Po rozpoczęciu seansu osoby spóźnione nie będą mogły wejść na projekcję.
Posługiwanie się identyfikatorem, niezgodnie z niniejszymi zasadami spowoduje jego unieważnienie. Posiadacz identyfikatora może być w dowolnym momencie poproszony przez obsługę festiwalu o okazanie dokumentu tożsamości.

W przypadku znalezienia karnetu prosimy o jego zwrot do Centrum Festiwalowego, z góry dziekujemy.

Karnet upowarznia do zakupu biletów ulgowych na koncerty i wydarzenia specjalne w Operze Wrocławskiej.

P.S. Mam nadzieje, że ten komplet informacji będzie

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 20 lip 08, 11:45

... będzie pomocny. Ważna jest zwłaszcza ostatnia informacja, gdyż umożliwia wam zakup biletu ze znizką na koncert w momencie kiedy bardzo wam zalęzy, aby się na niego dostać.

Pozdrawiam bardzo mocno,

Katarzyna Popiel

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 21 lip 08, 11:01

Dzień dobry Wszystkim Wolonatriuszom ENH,

Dzisiaj dostarczam umowy do podpisania dla osób pracyjących w Obiektach KInowych, dlatego proszę o zgłoszenie się po nie do swojego bezposredniego koordynatora.

Pozdrawiam,
Katarzyana Popiel

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 24 lip 08, 18:47

Drodzy wolontariusze,

przypominam Wam, że nie ma i nigdy nie było we Wrocławiu czegoś takiego jak rezerwowanie miejsc znajomym. Co innego zajmowanie miejsca dla osoby, który wyszła do toalety, a co innegom zajmowanie dla kogoś, kto sie znajduje na szarym końcu kolejki i tym samym opóźnia seans.

To właśnie przez to dreptanie po sali i nieśmiałe pytanie: "Czy to miejsce jest zajęte?" filmy zaczynały się nawet kilkanaście minut po czasie.

Pozdrawiam.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 26 lip 08, 12:40

Cześć,

Z wielka przyjemnością chciałabym zaprosić wszystkich wolontariuszy na spotkanie pożegnalne, które odbędzie się 27 lipca 2008 (niedziela) o godz. 22.00 na letniej scenie w Teatrze Lalek.

Do zobaczenia
Katarzyna Popiel

em

Na forum od:
1 sie 06, 23:19

Post 28 lip 08, 21:21

pozdrawiam Pania Wolontariuszke z Heliosa z sali 5. Zawsze ciepla, spokojnym glosem tlumaczyla, ze nie ma zajmowania miejsc, ze prosze zwolnic rezerwacje. niektorzy niestety tego nie rozumieli i wciaz trzymali miejsca znajomym, a Wolontariuszka codziennie piec razy dziennie musiala z nimi walczyc. pozdrawiam Cie bo w tak malej sali to byla naprawde ciezka praca :)

Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 31 lip 08, 12:37

Czy są na forum jacyś wolontariusze z kina plenerowego?:) Jakoś się wszyscy dość szybko rozeszli po imprezie końcowej, a fajnie by zachować kontakt. Proszę o wpisywanie się tu bądź PM.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 18 sie 08, 23:44

DO WSZYSTKICH WOLONTARIUSZY ENH 2008

Zaświadczenie o udziale w festiwalu ENH jako wolontariusz wraz z opinia zostanie wysłane pocztą w drugiej połowie września.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 16 wrz 08, 0:48

Może ktoś ma ochotę powolontariować przy ciekawym festiwalu "Kino w pięciu smakach", przy którym i ja pracuję: www.piecsmakow.pl?
Piszcie na wolontariat@piecsmakow.pl
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

niepogoda

Na forum od:

Post 30 wrz 08, 12:42

ashpopiel napisał(a):DO WSZYSTKICH WOLONTARIUSZY ENH 2008

Zaświadczenie o udziale w festiwalu ENH jako wolontariusz wraz z opinia zostanie wysłane pocztą w drugiej połowie września.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

na moje oko właśnie mija druga połowa września ;]

agboch

Na forum od:
3 maja 08, 13:52

Post 4 paź 08, 11:18

Na moje też i nie wiem czy to problemy z pocztą polską czy zaświadczenia zostaną wysłane później? Kasiu, jak się sprawy mają?

marguerite

Post 7 lis 08, 22:19

Witam. Ja też podpisuję się pod pytaniem
- kiedy otrzymamy listy z zaświadczeniami o wolontariacie?
Październik już minął, a nadal nie otrzymaliśmy żadnej informacji.
Mam nadzieję, że sytuacja szybko się wyjaśni
i serdecznie pozdrawiam wszystkich Organizatorów festiwalu.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 14 lis 08, 13:03

Witam wszystkich serdecznie,
Jsteśmy właśnie w trakcie wysyłania zaświadczeń . Bardzo przepraszamy za zaistniałą zwłokę.
Będe wdzieczna za maila na adres (wolontariat@snh.org.pl) w tej sprawie, jeśli w przeciagu dwóch następnych tygodni nie odnajdziecie zaświadczenia w swojej skrzynce pocztowej.

Pozdrawiam
Katarzyna Popiel

niepogoda

Na forum od:

Post 21 lis 08, 17:03

ja właśnie dostałam. dawno tyle komplementów na swój temat nie przeczytałam;P

pozdrawiam serdecznie wszystkich wolontariuszy:)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 lis 08, 22:26

niepogoda: Specjalna Komisja do Spraw Oceny Każdego Wolontariusza poświęcała ocenie każdej Wolontariuszki albo Wolontariusza tydzień czasu. Twojej pracy przygladaliśmy się aż dwa tygodnie:). Bardzo poważnie potraktowaliśmy naszą pracę. Teraz rozumiesz powody opóźnienia.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

jerzy

Na forum od:
2 sie 06, 13:20

Post 28 lis 08, 23:29

A co z obiecanymi płytami ze zdjęciami? Miały przyjść razem z zaświadczeniem. Może chociaż wrzucicie je gdzieś na serwer, jeśli płyty okazały się zbyt kosztowne/czasochłonne? Zdjęcia miały świetny klimat i rozjaśniłyby trochę te ciemne wieczory...

Poprzednia strona

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej