WOLONTARIAT

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:
8 kwi 08, 22:31

Post 9 cze 08, 11:35

Witam Wszystkich bardzo Serdecznie,
Chciałam potwierdzić, ze wszystkie powiadomienia zostana wysłane dzisiaj, ale dopiero po 15.00, dlatego prosze o cierpiliwość.

Dodatkowo pragnę uspokoic tych, których niestety nie moglismy przyjąć, że mozliwośc kupna karnetu trwa jeszcze przez
7 dni (do 16.06.2008), ale i uczulić, iz karnety jescze są, ale to już końcówka.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel
Koordynator do spraw wolontariatu.

niepogoda

Post 9 cze 08, 14:08

czy ktoś jeszcze jest "obsługą wydarzeń specjalnych w Operze Wrocławskiej"? :P

Śmieszne.

Post 9 cze 08, 14:26

"Większość osób zgłaszających się wykazało się cennymi dla nas doświadczeniami i umiejętnościami. Niestety, jak co roku, musiałam dokonać selekcji.

I chociaż nie mogę zaprosić Cię do współpracy przy organizacji tegorocznego festiwalu mam nadzieję, że dołączysz do nas jako uczestnik."

Śmieszne.

ana p.

Post 9 cze 08, 14:31

Hipp hipp hurra! Oprawa plasytczna festiwalu:) Cieszę się ogromnie:)

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 9 cze 08, 14:45

Witam Serdecznie,

Chciałam bardzo przeprosić za bład jaki wkradł się do powiadmień przyjętych wolontariuszy.
Otóż mail na który należy nadsyłąć potwierdzenia to:
wolontariat@snh.org.pl

Pozdrawiam,
Katzryna Popiel

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 9 cze 08, 15:08

Konkurs festiwalowy, trzeci raz. Się wie. ;]
I got the ebb, I got the flow.

cośtykociemiau

Na forum od:
22 maja 08, 16:07

Post 9 cze 08, 17:58

Pierwszy raz... Kino Warszawa... boi się. boi się. boi się. :D:D:D
Drodzy moi Doświadczeni, kto już tam był i wie co się tam robi?;) jak zakres obowiązków? Oświećcie debiutantkę, pażałujsta;)
Do zobaczenia we Wro! Hurrrra!
każde zdanie kończy się kropką, każda myśl przecinkiem.

apsarka

Post 9 cze 08, 20:21

...centrum festiwalowe znów! ktos jeszcze? :)

tosiaczek

Na forum od:
2 mar 08, 16:03

Post 9 cze 08, 21:53

a czy ktoś nie dostał ani potwierdzenia ani odrzucenia? Bo ja wlasnie jestem w takiej sytuacji:P
Nie oglądaj się z siebie, bo Cię z przodu ktoś kopnie.

jaaa

Post 10 cze 08, 0:01

ja. kiedy bedzie mozna je otrzymac? zostalismy odrzuceni?

ashka

Na forum od:
10 cze 08, 1:11

Post 10 cze 08, 1:15

Hurra! Pierwszy raz i Capitol! Będzie się działo...
Każdy, kto nie jest choć w części szaleńcem, musi być całkowitym sukinsynem.

jaaaaa

Post 10 cze 08, 11:51

Witam Państwo Organizatorów!
Czy wszystkie potwierdzenia/ wykluczenia zostały już wysłane?
JA do tej pory nic nie otrzymałam:(

Do forumowiczów: czy brak maila oznacza odrzucenie kandydatury?

Szkoda, że Pańśtwo tak późno piszą, a zaraz zabraknie biletó. To niesprawiedliwe:(

najki

Post 10 cze 08, 12:03

To gdzie i kiedy robimy pierwsza imprezę zapoznawczą ?

agboch

Na forum od:
3 maja 08, 13:52

Post 10 cze 08, 15:35

niepogoda napisał(a):czy ktoś jeszcze jest "obsługą wydarzeń specjalnych w Operze Wrocławskiej"? :P

ja jestem ;)

jeszcze nie wolontariuszowałam na ENH także mam nadzieję że się tam jakoś odnajdę. ;]

kama

Post 10 cze 08, 15:48

Do osob przyjetych i Otganizatorow. Czy bedac wolonariuszem pracuje sie w danym okresie codziennie? pozdr:)

maćka

Post 10 cze 08, 15:50

hop hop! Droga Niepogodo! ja też będę się zajmowała tajemnico-mistyczno brzmiącą 'obsługą wydarzeń specjalnych w Operze Wrocławskiej':)

apsarka

Post 10 cze 08, 18:12

najki: och ja to bym sie spotkala zaraz na poczatku festiwalu! zawsze mnie denerwuje ze wszystkich wolontariuszy poznaje ostatniego dnia ;)

niepogoda

Na forum od:
10 cze 08, 13:26

Post 10 cze 08, 18:59

agboch, maćko: ja też jeszcze nie wolontariuszowałam, może do opery brali samych pierwszoroczniaków?:P pozdrawiam ciepło

beno

Na forum od:
25 maja 07, 0:05

Post 10 cze 08, 19:15

kama napisał(a):Do osob przyjetych i Otganizatorow. Czy bedac wolonariuszem pracuje sie w danym okresie codziennie? pozdr:)

Zależy od stanowiska ale zazwyczaj jest tak, że pracuje się codziennie ale są dwie zmiany, albo pracujesz od rana albo też zaczynasz swoja zmianę popołudniu i tak na przemian :)

pozdrawiam

Guinness

Na forum od:
14 maja 08, 7:54

Post 11 cze 08, 10:33

Witam,

mam pytanie do organizatorów, wprawdzie wysłałam je już 2 dni temu mailem, ale rozumiem że natłok takich wiadomości wyklucza odpowiedź na każde pytanie :)

Jestem na liście rezerwowej, ale żeby nie zostać na lodzie, kupiłam już karnet. Takie pytanie padło już wcześniej ale ciągle nie wiemy jakie jest stanowisko Działu Sprzedaży: czy w sytuacji dostania się do pracy z listy rezerwowej, pieniądze za karnet zostaną zwrócone?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

agboch

Na forum od:
3 maja 08, 13:52

Post 11 cze 08, 11:35

niepogoda napisał(a):agboch, maćko: ja też jeszcze nie wolontariuszowałam, może do opery brali samych pierwszoroczniaków?:P pozdrawiam ciepło

może, chociaż mi osobiście się wydaje że to bardziej skomplikowane niż zwykła praca przy obiektach kinowych, także sama nie wiem.
ja tam się cieszę bo może będzie okazja podglądnięcia co tam się w operze wyprawia ;]

niepogoda

Na forum od:
10 cze 08, 13:26

Post 11 cze 08, 11:53

ja też, chociaż w formularzu wpisałam obiekty kinowe, ale nie ma tego złego. wrocławska opera jest przecudowna wprost:)

wojt.

Post 11 cze 08, 14:40

cośtykociemiau napisał(a):Pierwszy raz... Kino Warszawa... boi się. boi się. boi się. :D:D:D
Drodzy moi Doświadczeni, kto już tam był i wie co się tam robi?;) jak zakres obowiązków? Oświećcie debiutantkę, pażałujsta;)
Do zobaczenia we Wro! Hurrrra!

bac sie nie ma czego. zakres obowiazkow nie jest b. szeroki, po prostu robisz to co potrzeba, zeby w sali kinowej byl porzadek, pokazujesz ludziom wolne miejsca, prowadzisz ich jak jest ciemno, odpowiadasz im na pytania itd.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 12 cze 08, 0:10

Witam Serdecznie,

Chciałam oficjanie poinformowac, że wszystkie powiadomienia zostały wysłane. Przeprosić kilka osób, które otrzymały oficjalną odpowiedz dopiero dzisiaj. Dla tych, którzy wciąż nie moga się doszukać oficjanego powiadomienia na swojej skrzynce, polecam zaglądnięcie do Spamu !

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

maćka

Post 12 cze 08, 14:43

Ahoy przygodo! To kiedy to pierwsze spotkanie integracyjne?:)

A czy dostaniemy gołębiem, ewentualnie mailem potwierdzenie otrzymania potwierdzenia (tego odnośnie naszej dalszej chęci pracy jako wolontariusz, co trzeba było wysłać chyba do 16.06)?

I mam jeszcze jedno pytanie? mamy się stawić 2 dni przed rozpoczęciem ENH a ile dni po zakończeniu trzeba będzie zostać, żeby pozmywać i pozamiatać po festiwalu, bo nie wiem jak rezerwować nocleg.

ana p.

Post 12 cze 08, 17:03

Mam pytanie odnośnie biletów na wydarzenia muzyczne. Jeśli jestem wolontariuszem, mam karnet, który uprawnia mnie do zakupu zniżkowego biletu. Tylko jak chcę dokonać rezerwacji przez internet to mam zablokowaną opcję ze zniżką. Czy te bilety można kupić już w czasie trwania festiwalu i wtedy okażę się karnetem? Lepiej jest zarezerwować sobie bilet wcześniej czy wystarczy przed koncertem?

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 12 cze 08, 17:48

Chciałam z wielką przyjemnoscią poinformować, iż wolonatriusze, którzy wykupili wcześniej karnety, a zostali przyjęci lub w pózniejszym terminie zostaną przyjeci z listy rezerwowej, będą mieli mozliwość umibiegania się o zwrot pieniędzy za wykupiony karnet.

W tej sprawie prosze o indywidualny kontakt mailowy: wolontaria@snh.org.pl

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

ukvial

Na forum od:
3 mar 08, 21:41

Post 12 cze 08, 19:07

Czy w związku z powyższym, zwrócone karnety powrócą do dostępnej puli i nie-wolontariusze będą mogli je "odkupić"? Niby swój zamówiłem i od razu opłaciłem (fakt, dopiero wczoraj), ale czy załapałem się pewności nie mam...
pod moją parasolką-olką-olką-ą-ą-ą

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 12 cze 08, 20:45

Nie, nie powrócą. Powodują to ograniczenia techiczne związane z wyprodukowaniem identyfikatorów.
Ale nie martwcie się - karnetów jest jeszcze sporo.
Ukvial - na pewno załapałeś się.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 12 cze 08, 20:51

W przerwie meczu...

Jeżeli chodzi o tzw. potwierdzenie wysłanych przez was potwierdzeń, dostaniecie mail zwrotny i będziecie pewni, ze został on przez mnie odnotowany. Prosze jedynie o troche cierpliwości.

Natomiast zakres dni pracy wolonatriuszy po oficjalnym zakonczeniu Festiwalu ENH możecie sparwdzic na rozpisce, która jest umieszczona w zakładce o Wolontariacie na naszej stronie.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

ukvial

Na forum od:
3 mar 08, 21:41

Post 12 cze 08, 21:26

No i luz na szelkach :)
pod moją parasolką-olką-olką-ą-ą-ą

tosiaczek

Na forum od:

Post 12 cze 08, 22:21

A ja nadal nie dostałam odpowiedzi... Ani w spamie anie nigdzie. Ale skoro mnie nie chca;P I tak będę na festiwalu:P

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 13 cze 08, 0:45

Mail na pewno został wysłany! Jeśli nie doszedł wyślij na adres wolontariat@snh.org.pl swój nr zgłoszenia lub login, Pani Koordynatorka na pewno prześle Ci decyzję.

apsarka

Post 13 cze 08, 15:59

ana p. w latach ubieglych wolontariusze mieli wstep na wydarzenia muzyczne za darmo..

mam nadzieje ze w tym roku tez tak jest!

Gość

Post 13 cze 08, 16:23

o:) byloby suuuuper:) dzięki apsarka za odp. :)

tosiaczek

Na forum od:

Post 13 cze 08, 22:17

Strator napisał(a):Mail na pewno został wysłany! Jeśli nie doszedł wyślij na adres wolontariat@snh.org.pl swój nr zgłoszenia lub login, Pani Koordynatorka na pewno prześle Ci decyzję.

Mozemy sobie o tym podyskutowac- nie doszedł. ale skoro mnie nie chcecie jako wolontariuszki, no to już trudno... szkoda zachodu.

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 13 cze 08, 23:13

Super taktyka - obrazić się. Takich wolontariuszek potrzebujemy najbardziej!

tosiaczek

Na forum od:

Post 14 cze 08, 12:16

Ale co to za obrażanie:P Ja po prostu już karnet zamówiłam (oby chociaz potwierdzenie wpłaty na mojego maila doszło), więc nie ma po co robić problemów i zadręczać ludzi.

Gosia

Post 14 cze 08, 13:48

Obsługa gości festialowych! - ktoś jeszcze? Ktoś już brał udział - co robił?;)
Gosia

smak.kawy

Na forum od:
24 lip 07, 20:32

Post 14 cze 08, 14:23

Cześć! oficjalnie pragnę się przywitać i spytać czy a. ktoś jeszcze do sklepiku festiwalowego? b. czy ktoś jeszcze z Łodzi?
Pozdrawiam, Sandra

wojt.

Post 16 cze 08, 13:19

mam pytanie do zarzadu: dlaczego spotkanie organizacyjne wolontariuszy z kina warszawa odbywa sie dopiero 19 lipca i czy bedzie mozliwosc wczesniejszego odebrania karnetu?

Eska

Post 17 cze 08, 13:17

mam pytanie czy ktoś już może dostał potwierdzenie tego maila którego musieliśmy wysłać z potwierdzeniem uczestnictwa?bo ja jeszcze nie i się martwię ;)
pozrdrawiam

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 17 cze 08, 13:33

@Gosia: Będziesz po prostu obsługiwać ;) A w szczegółach doprowadzać, pilnować, wskazywać, odstawiać i gawędzić. Do tego prawdopodobne bankiety. Fajny gość - fajna praca, niefajny gość - hmm...

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 17 cze 08, 15:02

Mam wielką prośbę do grupy przyszłych wolontariuszy, nie martwcie się jesli jeszcze nie znaleźliście powiadomiania na swojej skrzynce, informujące iz odebrałam wasze potwierdzenie udziału. Może ona kryc się w waszym Spamie, lub też jeszcze nie została wysłana z powodu ilości maili jakie otrzymałam od przyszłych wolontariuszy (przyjętych oraz tych z listy rezerwowej) w ostatnim tygodniu.

Na pewno każdy z was otrzyma powiadomienie, najpóźniej jutro.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 17 cze 08, 18:45

wojt. napisał(a):mam pytanie do zarzadu: dlaczego spotkanie organizacyjne wolontariuszy z kina warszawa odbywa sie dopiero 19 lipca i czy bedzie mozliwosc wczesniejszego odebrania karnetu?

SPOTKANIE INFORMACYJNE dla wolonatriuszy kina Warszawa odbędzie się 17.07.2008 !

Pozdrawiam

najki

Post 17 cze 08, 21:14

Asiu Popiel, jako siła wyższa i reprezentatywna, mogłabyś zarządzić odgórnie towarzyski wieczorek zapoznawczy wolontariuszy np. 16 lipcca, aby jednak data, miejsca było ustalone przez jedną osobę, bo tak to sie wolontariuszem nam po mieście rozejdą. Będzie się działo!

wojt.

Post 17 cze 08, 23:25

aha no to wszystko jasne, ale zeby udowodnic, ze to nie byla moja pomylka musze zacytowac maila, ktorego dostalem: "Zostałaś/eś przydzielona/y do obsługi kina Warszawa. Dokładny harmonogram pracy otrzymasz podczas spotkania organizacyjnego, które odbędzie się w Kinie Warszawa /ul. Piłsudskiego 64a/ w dniu 19 lipca o godz. 12.00. Obecność na spotkaniu jest obowiązkowa."

jj

Post 19 cze 08, 9:41

Dzień dobry. Zostałam przydzielona do Capitolu, więc tam mam spotkanie organizacyjne o 12, prawda? Bo wszyscy tu piszą o kinie Warszawa. Dziękuję za wyjaśnienie wątpliwości:)

malina

Na forum od:
20 cze 08, 14:12

Post 20 cze 08, 14:15

Witam. Jestem w centrum festiwalowym. Kiedy jest więc spotkanie organizacyjne i czy będą wysyłane jakieś maile z informacją o dacie i godzinie? Czy może jest jakiś harmonogram na stronie? Z góry dzięki za informacje :)

dorotes

Post 20 cze 08, 22:10

Hej wszystkim szczęściarzom :), dostałam fuchę przy oprawie plastycznej, kto jeszcze, kto??

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej